Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Iomega REV ™ 35/90GB USB 2.0 35GB externe harde schijf

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Iomega
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
REV™ 35/90GB USB 2.0
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
33120
Categorie
Stand-alone magnetic disk, optical disc or solid state drive that plugs into the computer typically via USB, although eSATA and FireWire are also used. Used for storing and retrieving digital information.
externe harde schijven
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Iomega: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 41953
Deze statistiek is gebaseerd op de 75002 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73286 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 02 dec 2017 15:52:23
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
REV QA (0,1MB)
Here, we only show product PDFs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.
Garantie: 2 jaar
Lange productnaam Iomega REV ™ 35/90GB USB 2.0 35GB externe harde schijf :
De korte redactionele beschrijving van Iomega REV ™ 35/90GB USB 2.0 35GB externe harde schijf

Iomega REV 35-90GB ext USB2.0 Pro Kit
Meer>>>

Iomega REV ™ 35/90GB USB 2.0 35GB externe harde schijf:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Iomega REV ™ 35/90GB USB 2.0 35GB externe harde schijf.
Een Iomega REV-drive is een revolutionaire oplossing voor verwisselbare vaste schijven, waarmee u altijd over een efficiënte en betrouwbare back-up van uw systeem beschikt. Bovendien biedt deze drive u een goedkope, draagbare opslagoplossing en onmiddellijke gegevensherstellingen in noodgevallen dankzij de Iomega-technologie
Boot and Run™. De drives zijn beschikbaar in zowel interne als externe versies en worden gebruikt om te lezen van en te schrijven naar de Iomega REV 35GB/90GB-disks. Deze disks zijn draagbare cartridges in pocketformaat met een opslagcapaciteit van 35GB (of maar liefst 90GB voor back-upgegevens dankzij de bijgeleverde compressiesoftware).

Het ontwerp van de Iomega REV-drive is zo revolutionair vanwege de manier waarop de vaste schijf verwisselbaar is. Met deze nieuwe technologie van Iomega, wereldleider in verwisselbare, draagbare opslagoplossingen, kunt u de plaat van de 2,5 inch vaste schijf en de spindelmotor loskoppelen van de overige standaardonderdelen van de vaste
schijf. De schijf en motor bevinden zich in een robuuste, verwisselbare cartridge van hard plastic, terwijl de schijfkoppen en elektronische onderdelen – overigens de kostbaarste onderdelen – vastzitten in het drivegedeelte. Hierdoor is het drive- en disksysteem niet alleen opmerkelijk voordeliger, aangezien van diverse onderdelen slechts één exemplaar is vereist om de capaciteit van uw systeem uit te breiden, maar zijn de disks ook duurzamer.
Korte samenvatting Iomega REV ™ 35/90GB USB 2.0 35GB externe harde schijf:
Deze korte samenvatting van de Iomega REV ™ 35/90GB USB 2.0 35GB externe harde schijf-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Iomega REV REV™ 35/90GB USB 2.0, 35 GB, 4200 RPM
Lange samenvatting Iomega REV ™ 35/90GB USB 2.0 35GB externe harde schijf :

Iomega REV REV™ 35/90GB USB 2.0. Opslagcapaciteit harde schijf: 35 GB, Rotatiesnelheid harde schijf: 4200 RPM

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Iomega REV ™ 35/90GB USB 2.0 35GB externe harde schijf, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Harde schijf
Opslagcapaciteit harde schijf *
De opslagcapaciteit van de harde schijf in gigabyte (1 GB = 1 miljard bytes).
35 GB
Rotatiesnelheid harde schijf *
Het aantal rondjes dat de harde schijf per minuut draait. Een hoge snelheid betekent dat data sneller van en naar de harde schijf geschreven kan worden.
4200 RPM
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
0 - 45 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
8 - 90 procent
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
405 g
Verpakking
Meegeleverde software
System Software, Iomega Automatic Backup Pro software
Afmetingen verpakking (BxDxH)
Afmetingen van het verpakte produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
340 x 79 x 240 mm
Overige specificaties
Gemiddelde wachttijd
De hoeveelheid tijd (latentie of wachttijd) die het gemiddeld duurt voordat een apparaat kan beginnen met een opdracht (bijv. het lezen van een bestand van een harde schijf).
7,1 ms
Capaciteit met compressie
De maximale opslagcapaciteit van een opslagmedium bij toepassing van datacompressie, uitgedrukt in gigabytes (miljarden bytes). Soms zijn de condities voor het bereiken van het maximum vermeld zoals de lengte van tape, het aantal opslag-units of het type opslagapparaat of opslagmedium.
90 GB
Intern
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
No
Minimaal benodigde schijfruimte
100 MB
Minimale processor
Pentium II 333 MHz
Minimale RAM
De minimaal benodigde hoeveelheid werkgeheugen
128 MB
Zoektijd (lezen)
De tijd die het duurt voordat de computer kan beginnen met lezen van het opgevraagde bestand.
13 ms
Zoektijd (schrijven)
De tijd die het duurt voordat de computer kan beginnen met schrijven van data naar de gevraagde locatie.
12 ms
Drive, overdrachtssnelheid
25,5 MB/s
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Microsoft Windows XP Home Edition, Microsoft Windows XP Professional, Microsoft Windows Server 2003 Standard Edition, Microsoft Windows 2000 Server SP3 or later, Microsoft Windows 2000 Professional SP3, Microsoft Windows 2000 Advanced Server SP3, Microsoft Windows Small Business Server 2003
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
156 x 110 x 36 mm
Source Testseek-samenvatting Average rating
Reviews
Updated:
2011-09-27
Testseek heeft 2 proffesionele recensies verzameld voor Iomega REV REV™ 35/90GB USB 2.0. Het gemiddelde van deze proffesionele recensies is 80 van de 100. De gemiddelde score geeft aan hoe profesionals dit product waarderen. Klik hieronder om naar testseek te gaan en voor alle productbeoordelingen, -testen en -conclusies.
80%
Merk Beeld Artikelcode product Voorraad Prijs vanaf
Iomega 33008 35GB Zwart externe harde schijf Iomega 33008 35GB Zwart externe harde schijf
(show image)
33008 33008  — 
Iomega REV 35GB FireWire External Drive 35GB Zilver externe harde schijf Iomega REV 35GB FireWire External Drive 35GB Zilver externe harde schijf
(show image)
33012 REV 35GB FireWire External Drive  — 
Iomega REV 35GB 35GB Zwart externe harde schijf Iomega REV 35GB 35GB Zwart externe harde schijf
(show image)
33013 REV 35GB  — 
Iomega Kit REV Drive 35-90GB ext USB2.0 BlackREV Disk 35GB Zwart externe harde schijf Iomega Kit REV Drive 35-90GB ext USB2.0 BlackREV Disk 35GB Zwart externe harde schijf
(show image)
33013+33008 Kit REV Drive 35-90GB ext USB2.0 BlackREV Disk  — 
Land Distributor
Österreich 1 distributor(s)
X