Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Iomega REV 35GB Disk Mac® 35GB interne harde schijf

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Iomega
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
REV 35GB Disk Mac®
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
33107
Categorie
Op een harde schijf kan veel informatie opgeslagen worden. Harde schijven zijn zeer snel in verhouding tot andere opslagapparaten en worden daarom het meest gebruikt in computers. Als u een harde schijf gaat kopen zijn er drie dingen waar u op moet letten:\
- De aansluiting, deze bepaalt voor een groot deel de snelheid waarmee data gelezen en geschreven kan worden van de schijf en bovendien of de schijf compatibel is met uw overige apparatuur.\
- De rotatiesnelheid, dit is de andere bepalende factor voor de snelheid van uw schijf, vooral ook voor de snelheid waarmee bestanden gevonden kunnen worden.\
- En als laatste natuurlijk de hoeveelheid opslagruimte, dus hoeveel gegevens er nu daadwerkelijk op uw schijf passen.
interne harde schijven
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Iomega: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 28 sep 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 19414
Deze statistiek is gebaseerd op de 75554 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 28-09-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73825 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 21 nov 2017 00:14:08
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 5 jaar
Lange productnaam Iomega REV 35GB Disk Mac® 35GB interne harde schijf :
De korte redactionele beschrijving van Iomega REV 35GB Disk Mac® 35GB interne harde schijf

Iomega® REV™ 35GB MAC formatted Disk
Meer>>>

Iomega REV 35GB Disk Mac® 35GB interne harde schijf:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Iomega REV 35GB Disk Mac® 35GB interne harde schijf.
De Iomega® REV™ 35GB-drive is een revolutionair systeem met verwisselbare vaste schijven, dat efficiënter en betrouwbaarder is dan traditionele tapesystemen, en draagbare, krachtige gegevensopslagmogelijkheden biedt. Iomega REV-disks werken met vaste schijven voor maximale prestaties, duurzaamheid en betrouwbaarheid.
Iomega REV-disks zijn vrijwel onbeperkt herschrijfbaar, zodat u ze lang kunt gebruiken voor uw back-ups, archiveringen en gegevensoverdracht. De voor MAC geformatteerde Iomega REV 35GB-disks disks zijn compatibel met alle Iomega REV 35GB-drives, mits de disk voor PC of MAC is geformatteerd.
Korte samenvatting Iomega REV 35GB Disk Mac® 35GB interne harde schijf:
Deze korte samenvatting van de Iomega REV 35GB Disk Mac® 35GB interne harde schijf-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Iomega REV 35GB Disk Mac®, 35 GB
Lange samenvatting Iomega REV 35GB Disk Mac® 35GB interne harde schijf :

Iomega REV 35GB Disk Mac®. Opslagcapaciteit harde schijf: 35 GB

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Iomega REV 35GB Disk Mac® 35GB interne harde schijf, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Harde schijf
Opslagcapaciteit harde schijf *
De opslagcapaciteit van de harde schijf in gigabyte (1 GB = 1 miljard bytes).
35 GB
Minimale systeemeisen
Mac-compatibiliteit
Geschikt voor gebruik met een Macintosh computer.
Yes
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
100 g
Overige specificaties
Intern
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
Yes
Aantal meegeleverde schijven
1 stuk(s)
Land Distributor
United Kingdom 1 distributor(s)
X