Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Iomega REV 35GB FireWire External Drive 35GB Zilver externe harde schijf

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Iomega
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
REV 35GB FireWire External Drive
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
33012
Categorie
Stand-alone magnetic disk, optical disc or solid state drive that plugs into the computer typically via USB, although eSATA and FireWire are also used. Used for storing and retrieving digital information.
externe harde schijven
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Iomega: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 30620
Deze statistiek is gebaseerd op de 74970 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73259 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 02 dec 2017 15:52:29
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 2 jaar
Lange productnaam Iomega REV 35GB FireWire External Drive 35GB Zilver externe harde schijf :
De korte redactionele beschrijving van Iomega REV 35GB FireWire External Drive 35GB Zilver externe harde schijf

REV™ 35GB FireWire™ Drive with Disk
Meer>>>

Iomega REV 35GB FireWire External Drive 35GB Zilver externe harde schijf:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Iomega REV 35GB FireWire External Drive 35GB Zilver externe harde schijf.
Een Iomega REV-drive is een revolutionaire oplossing voor verwisselbare vaste schijven, waarmee u altijd over een efficiënte en betrouwbare back-up van uw systeem beschikt. Bovendien biedt deze drive u een goedkope, draagbare opslagoplossing en onmiddellijke gegevensherstellingen in noodgevallen dankzij de Iomega-technologie
Boot and Run™. De drives zijn beschikbaar in zowel interne als externe versies en worden gebruikt om te lezen van en te schrijven naar de Iomega REV 35GB/90GB-disks. Deze disks zijn draagbare cartridges in pocketformaat met een opslagcapaciteit van 35GB (of maar liefst 90GB voor back-upgegevens dankzij de bijgeleverde compressiesoftware).

Het ontwerp van de Iomega REV-drive is zo revolutionair vanwege de manier waarop de vaste schijf verwisselbaar is. Met deze nieuwe technologie van Iomega, wereldleider in verwisselbare, draagbare opslagoplossingen, kunt u de plaat van de 2,5 inch vaste schijf en de spindelmotor loskoppelen van de overige standaardonderdelen van de vaste
schijf. De schijf en motor bevinden zich in een robuuste, verwisselbare cartridge van hard plastic, terwijl de schijfkoppen en elektronische onderdelen – overigens de kostbaarste onderdelen – vastzitten in het drivegedeelte. Hierdoor is het drive- en disksysteem niet alleen opmerkelijk voordeliger, aangezien van diverse onderdelen slechts één exemplaar is vereist om de capaciteit van uw systeem uit te breiden, maar zijn de disks ook duurzamer.
Korte samenvatting Iomega REV 35GB FireWire External Drive 35GB Zilver externe harde schijf:
Deze korte samenvatting van de Iomega REV 35GB FireWire External Drive 35GB Zilver externe harde schijf-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Iomega REV 35GB FireWire External Drive, 35 GB, Zilver
Lange samenvatting Iomega REV 35GB FireWire External Drive 35GB Zilver externe harde schijf :

Iomega REV 35GB FireWire External Drive. Opslagcapaciteit harde schijf: 35 GB. Kleur van het product: Zilver

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Iomega REV 35GB FireWire External Drive 35GB Zilver externe harde schijf, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Bedankt voor dat u een datasheet compleet laat maken door Icecat.

Uw datasheet zal binnen een paar dagen compleet gemaakt worden.

Harde schijf
Opslagcapaciteit harde schijf *
De opslagcapaciteit van de harde schijf in gigabyte (1 GB = 1 miljard bytes).
35 GB
Design
Kleur van het product *
Zilver
Gewicht en omvang
Breedte
106 mm
Diepte
154 mm
Hoogte
Hoogte van het product
29 mm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
392 g
Verpakking
Afmetingen verpakking (BxDxH)
Afmetingen van het verpakte produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
297 x 77 x 242 mm
Overige specificaties
Gemiddelde wachttijd
De hoeveelheid tijd (latentie of wachttijd) die het gemiddeld duurt voordat een apparaat kan beginnen met een opdracht (bijv. het lezen van een bestand van een harde schijf).
7,1 ms
Capaciteit met compressie
De maximale opslagcapaciteit van een opslagmedium bij toepassing van datacompressie, uitgedrukt in gigabytes (miljarden bytes). Soms zijn de condities voor het bereiken van het maximum vermeld zoals de lengte van tape, het aantal opslag-units of het type opslagapparaat of opslagmedium.
90 GB
Intern
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
No
Mac-compatibiliteit
Geschikt voor gebruik met een Macintosh computer.
Yes
Minimaal benodigde schijfruimte
200 MB
Minimale RAM
De minimaal benodigde hoeveelheid werkgeheugen
128 MB
Zoektijd (schrijven)
De tijd die het duurt voordat de computer kan beginnen met schrijven van data naar de gevraagde locatie.
13 ms
Drive, overdrachtssnelheid
25 MB/s
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
106 x 154 x 29 mm
Merk Beeld Artikelcode product Voorraad Prijs vanaf
Iomega 33008 35GB Zwart externe harde schijf Iomega 33008 35GB Zwart externe harde schijf
(show image)
33008 33008  — 
Iomega 33007 35GB Zwart externe harde schijf Iomega 33007 35GB Zwart externe harde schijf
(show image)
33007 33007  — 
Iomega REV 35GB SBS Data Protection Solution 35GB externe harde schijf Iomega REV 35GB SBS Data Protection Solution 35GB externe harde schijf
(show image)
33665 REV 35GB SBS Data Protection Solution  — 
Iomega REV 35GB 35GB Zwart externe harde schijf Iomega REV 35GB 35GB Zwart externe harde schijf
(show image)
33013 REV 35GB  — 
Iomega REV ™ 35/90GB USB 2.0 35GB externe harde schijf Iomega REV ™ 35/90GB USB 2.0 35GB externe harde schijf
(show image)
33120 REV™ 35/90GB USB 2.0 EUR 363,92
(excl. VAT)
EUR 454,90 (incl. VAT)
Iomega Kit REV Drive35-90Gb ext USB2.0 + REV Disk 35GB externe harde schijf Iomega Kit REV Drive35-90Gb ext USB2.0 + REV Disk 35GB externe harde schijf
(show image)
33120+33008 Kit REV Drive35-90Gb ext USB2.0 + REV Disk  — 
Land Distributor
Deutschland 1 distributor(s)
United Kingdom 1 distributor(s)
X