Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Iomega HD 40GB USB2 Fwire Portable externe harde schijf

X
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Iomega
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
HD 40GB USB2 Fwire Portable
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
32727
Categorie
Stand-alone magnetic disk, optical disc or solid state drive that plugs into the computer typically via USB, although eSATA and FireWire are also used. Used for storing and retrieving digital information.
Externe harde schijven
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt doorIomega: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
Productraadplegingen: 10191
Deze statistiek is gebaseerd op de 92410 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 90322 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 04 apr 2019 04:10:03
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 2 years
Lange productnaam Iomega HD 40GB USB2 Fwire Portable externe harde schijf :
De korte redactionele beschrijving van Iomega HD 40GB USB2 Fwire Portable externe harde schijf

Iomega HDD 40GB USB 2.0 Portable Hard Drive
Meer>>>
Iomega HD 40GB USB2 Fwire Portable externe harde schijf:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Iomega HD 40GB USB2 Fwire Portable externe harde schijf.

Be Mobile - Hard drive performance for the road. Host powered so no external power source required.

Be Secure - Iomega Automatic Backup and Disaster Recovery software included.

Be Organised - save, move and share giant-sized graphic files, multimedia presentations, digital video and music.

Performance to satisfy the most demanding users.

Korte samenvatting Iomega HD 40GB USB2 Fwire Portable externe harde schijf:
Deze korte samenvatting van de Iomega HD 40GB USB2 Fwire Portable externe harde schijf-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

Iomega HD 40GB USB2 Fwire Portable, 40 GB, 2.0, 4200 RPM

Lange samenvatting Iomega HD 40GB USB2 Fwire Portable externe harde schijf:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Iomega HD 40GB USB2 Fwire Portable externe harde schijf, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Iomega HD 40GB USB2 Fwire Portable. HDD capaciteit: 40 GB. USB-versie: 2.0. HDD rotatiesnelheid: 4200 RPM

Harde schijf
HDD capaciteit *
De opslagcapaciteit van de harde schijf in gigabyte (1 GB = 1 miljard bytes).
40 GB
HDD rotatiesnelheid *
Het aantal rondjes dat de harde schijf per minuut draait. Een hoge snelheid betekent dat data sneller van en naar de harde schijf geschreven kan worden.
4200 RPM
Soort
Characteristics of the device.
HDD
Poorten & interfaces
USB-connector *
What type of USB connector is built into the device.
USB
USB-versie *
Universal Serial Bus (USB) is een industriestandaard die in de jaren 1990 ontwikkeld is en de interface definieert voor het verbindingen, communicatie en energie-overdracht tussen computers en andere elektronische apparatuur. Iedere nieuwere versie - bijv. 1.1, 2.0 en 3.0 - is veel sneller dan de vorige.
2.0
Poorten & interfaces
FireWire 400
FireWire-interface met een snelheid van 400 Mbit/s (50 MB/s). FireWire is een seriële computer-bustechnologie ontworpen als vervanging van SCSI en is gebaseerd op de IEEE 1394- en 1394b-standaarden.
Yes
Gewicht en omvang
Gewicht *
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
670 g
Overige specificaties
Intern
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
No
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
238,7 x 215,9 x 76,2 mm
X