Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Iomega Zip® 750MB Disk 3-Pack PC/Mac® 750MB zip disk

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Iomega
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Zip® 750MB Disk 3-Pack PC/Mac®
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
32477
Categorie
3.5" removable disk drive from Iomega. Zip disks came in 100MB, 250MB and 750MB varieties, with the latter introduced in 2002 using USB and FireWire interfaces.The drive was bundled with software that could catalog the disks and lock the files for security.
zipdisks
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Iomega: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 12301
Deze statistiek is gebaseerd op de 74624 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 72898 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 29 mrt 2017 11:20:42
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 5 jaar
Lange productnaam Iomega Zip® 750MB Disk 3-Pack PC/Mac® 750MB zip disk :
De korte redactionele beschrijving van Iomega Zip® 750MB Disk 3-Pack PC/Mac® 750MB zip disk

ZIP DISKETTE 750MB 3PK MAC EN PC
Meer>>>

Iomega Zip® 750MB Disk 3-Pack PC/Mac® 750MB zip disk:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Iomega Zip® 750MB Disk 3-Pack PC/Mac® 750MB zip disk.
Iomega Zip disks zijn een snelle en betaalbare manier om aan data-opslageisen van moderne computertoepassingen te voldoen. Deze media bieden een hoge opslagcapaciteit en een hoge overdrachtssnelheid. Met meer snelheid en meer capaciteit zijn Iomega Zip 750MB disks de snelle en duurzame media om uw belangrijke data op te backuppen.
Korte samenvatting Iomega Zip® 750MB Disk 3-Pack PC/Mac® 750MB zip disk:
Deze korte samenvatting van de Iomega Zip® 750MB Disk 3-Pack PC/Mac® 750MB zip disk-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Iomega Zip® 750MB Disk 3-Pack PC/Mac®
Lange samenvatting Iomega Zip® 750MB Disk 3-Pack PC/Mac® 750MB zip disk :

Iomega Zip® 750MB Disk 3-Pack PC/Mac®

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Iomega Zip® 750MB Disk 3-Pack PC/Mac® 750MB zip disk, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Bedankt voor dat u een datasheet compleet laat maken door Icecat.

Uw datasheet zal binnen een paar dagen compleet gemaakt worden.

Technische details
Opslagcapaciteit *
De maximale hoeveelheid data die door het product opgeslagen kan worden in megabyte (1 MB = 1 miljoen bytes).
750 MB
Land Distributor
Deutschland 1 distributor(s)
United Kingdom 1 distributor(s)
X