Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Iomega NASP410u 480GB+RAID0-1-5-5+hotsp f UNIX Rack server

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Iomega
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
NASP410u 480GB+RAID0-1-5-5+hotsp f UNIX
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
32382
Categorie
Servers zijn extra krachtige, betrouwbare computers die speciaal gebouwd zijn voor servertoepassingen. Denkt u bijvoorbeeld aan drukbezochte websites, grote databases en gedeelde data-opslag. Ze zijn vaak niet erg stil en leveren nauwelijks grafische prestaties, daarom zijn ze niet geschikt voor gebruik als personal computer. Als u veel serversystemen nodig heeft, zijn modellen die in een "rack" geplaatst kunnen worden erg geschikt. Zo nemen uw servers weinig ruimte in beslag en blijft uw serverruimte netjes.
servers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Iomega: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 21415
Deze statistiek is gebaseerd op de 75404 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73678 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 09 dec 2017 03:48:57
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Iomega NASP410u 480GB+RAID0-1-5-5+hotsp f UNIX Rack server :
De korte redactionele beschrijving van Iomega NASP410u 480GB+RAID0-1-5-5+hotsp f UNIX Rack server

Iomega® NAS P410u (UNIX powered) 480 GB
Meer>>>
Korte samenvatting Iomega NASP410u 480GB+RAID0-1-5-5+hotsp f UNIX Rack server:
Deze korte samenvatting van de Iomega NASP410u 480GB+RAID0-1-5-5+hotsp f UNIX Rack server-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Iomega NASP410u 480GB+RAID0-1-5-5+hotsp f UNIX, 0,5 GB, Ultra-ATA/100, Rack
Lange samenvatting Iomega NASP410u 480GB+RAID0-1-5-5+hotsp f UNIX Rack server :

Iomega NASP410u 480GB+RAID0-1-5-5+hotsp f UNIX. Intern geheugen: 0,5 GB. Harde schijf-interface: Ultra-ATA/100. Type behuizing: Rack

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Iomega NASP410u 480GB+RAID0-1-5-5+hotsp f UNIX Rack server, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Geheugen
Intern geheugen *
0,5 GB
Opslagmedia
Harde schijf-interface *
Ultra-ATA/100
Opslagcapaciteit harde schijf
De opslagcapaciteit van de harde schijf in gigabyte (1 GB = 1 miljard bytes).
480 GB
Soorten RAID
RAID configuraties zijn configuraties waarin meerdere harde schijven samenwerken. Dit kan zowel softwarematig (door het besturingssysteem of door de 'controllers' op veel moderne moederborden) als hardwarematig (door een RAID kaart) geregeld worden. De verschillende soorten RAID hebben verschillende voor en nadelen. De belangrijkste op een rijtje:\n0 - (minimaal 2 harde schijven) Het systeem verdeelt gegevens over meerdere harde schijven, waardoor lezen en schrijven sneller gaat, maar wanneer er 1 harde schijf kapot gaat, gaat alle data verloren.\n1 - (minimaal 2 harde schijven) Het systeem slaat dezelfde gegevens op twee verschillende harde schijven op, zodat het falen van 1 van de 2 harde schijven niet automatisch tot verlies van data leidt en het lezen/vinden van gegevens soms sneller gaat.\n5 - (minimaal 3 harde schijven) Het systeem verdeelt de gegevens weer over meerdere harde schijven voor grotere lees- (en schrijf)snelheden, maar slaat op een extra harde schijf pariteitsgegevens op, zodat niet automatisch alle data verloren gaat als er 1 schijf kapot gaat. Nadeel bij softwarematige oplossingen is dat het berekenen van pariteitsgegevens veel processorkracht kost.\n10 - (minimaal 4 harde schijven) combinatie van RAID 0 en 1.\nJBOD - Het systeem 'plakt' de harde schijven achter elkaar, zodat het lijkt alsof u 1 harde schijf ter grootte van alle aangesloten harde schijven heeft. Levert verder geen betere prestaties of databeveiliging dan enkele harde schijven en zou eigenlijk alleen nuttig zijn in het theoretische geval dat u een bestand op zou willen slaan dat groter is dan een enkele harde schijf.
JBOD
Hot-swap
Yes
Netwerk
Ondersteunde netwerkprotocollen
Een protocol is een taal of standaard die computers of andere apparatuur gebruiken om met elkaar te communiceren.
Ethernet, Fast Ethernet, Gigabit Ethernet;
Andere ondersteunde netwerkprotocollen
Netwerkprotocollen waarvan getest is dat ze compatibel met dit product zijn
TCP/IP, IPX/SPX, AppleTalk
Design
Type behuizing *
De type(n) chasis. 1 unit (1U) is 1.75 inch of 4,45 cm).
Rack
Eisen aan de omgeving
Temperatuur bij opslag
0 - 50 °C
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
12,3 kg
Overige specificaties
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
432 x 508 x 45 mm
Minimale systeemeisen
Microsoft Windows 95/98, Apple MacOs 7.5.5 ou plus récent, SunSoft Solaris, Novell NetWare, SunOS, MIcrosoft Windows 2000 / NT4.0, Microsoft Windows Millennium Edition, Red Hat 6.2 de Linux ou plus, Microsoft Windows XP
Relatieve luchtvochtigheid bij opslag (geen condensering)
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan namelijk minder water bevatten dan warme. Boven de 100% condenseert de waterdamp en krijgt men water.
10 - 85 procent
Beschikbaar vermogen
Power availability of the system
150 W
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
2 x Ethernet 10Base-T/100Base-TX / RJ-45 - 2 ¦ 1 x Ethernet 1000Base-T / RJ-45 - 1
Harde schijf-type
4 x hot-swap
X