Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Iomega PocketZip Disk 40MB 4pk

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Iomega
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
PocketZip Disk 40MB 4pk
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
30052
Categorie
Diskettes, ook wel floppies genaamd, zijn een redelijk ouderwetse manier van data opslaan. Een voordeel is dat zeer veel computers een diskette drive hebben, maar een groot nadeel is de zeer geringe opslagcapaciteit van slechts 1,4 MB voor gewone 3.5" floppies.
diskettes
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Iomega: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 9932
Deze statistiek is gebaseerd op de 75031 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73314 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 29 mrt 2017 11:08:00
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Iomega PocketZip Disk 40MB 4pk :
De korte redactionele beschrijving van Iomega PocketZip Disk 40MB 4pk

PocketZip 40MB Disks - 4 Pack
Meer>>>

Iomega PocketZip Disk 40MB 4pk:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Iomega PocketZip Disk 40MB 4pk.
PocketZip disks for PocketZip 40MB PC Card Drive. One PocketZip disk stores 40MB (more than 25 floppies).

Box dimension: 18.4cm X 15.9cm X 1.8cm

Box weight: 0.1 kg.
Korte samenvatting Iomega PocketZip Disk 40MB 4pk:
Deze korte samenvatting van de Iomega PocketZip Disk 40MB 4pk-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Iomega PocketZip Disk 40MB 4pk
Lange samenvatting Iomega PocketZip Disk 40MB 4pk :

Iomega PocketZip Disk 40MB 4pk

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Iomega PocketZip Disk 40MB 4pk, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
X