Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Intel Pentium ® ® M Processor 745 (2M Cache, 1.80 GHz, 400 MHz FSB) 1.8GHz 2MB L2 processor

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Intel
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
Pentium
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Intel® Pentium® M Processor 745 (2M Cache, 1.80 GHz, 400 MHz FSB)
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
RH80536GC0332M
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0853585490441
Categorie
De processor is het onderdeel van uw computer dat het echte rekenwerk doet. De prestaties van uw computer zijn dan ook sterk afhankelijk van de snelheid van uw processor. De snelheid van processoren kunt u het beste vergelijken door zogenaamde \'benchmarks\' (prestatietests) op internet op te zoeken en te vergelijken. Let u er bij het kopen van een processor op of deze wel geschikt is voor het moederbord van uw computer.
processoren
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Intel: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 aug 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 24059
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-08-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 09 dec 2017 03:58:53
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Intel Pentium ® ® M Processor 745 (2M Cache, 1.80 GHz, 400 MHz FSB) 1.8GHz 2MB L2 processor :
De korte redactionele beschrijving van Intel Pentium ® ® M Processor 745 (2M Cache, 1.80 GHz, 400 MHz FSB) 1.8GHz 2MB L2 processor

Pentium M Processor 745 (2M Cache, 1.80 GHz, 400 MHz FSB)
Meer>>>

Intel Pentium ® ® M Processor 745 (2M Cache, 1.80 GHz, 400 MHz FSB) 1.8GHz 2MB L2 processor:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Intel Pentium ® ® M Processor 745 (2M Cache, 1.80 GHz, 400 MHz FSB) 1.8GHz 2MB L2 processor.
Embedded opties beschikbaar
Embedded opties beschikbaar duidt op producten die verlengde aankoopbeschikbaarheid bieden voor intelligente systemen en embedded oplossingen. Productcertificering en de toepassing van gebruiksvoorwaarden zijn te vinden in het Production Release Qualification-rapport (PRQ-rapport). Neem contact op met uw Intel vertegenwoordiger voor meer informatie.

Enhanced Intel SpeedStep® Technologie
Enhanced Intel SpeedStep® Technologie is een geavanceerde technologie die hoge prestaties biedt en tegelijkertijd tegemoetkomt aan de energiebesparingsbehoeften van mobiele systemen. Met conventionele Intel SpeedStep® Technologie worden het voltage en de frequentie beide naar een hoger of lager niveau geschakeld om in te spelen op de veranderende werklast van de processor. Enhanced Intel SpeedStep® Technologie bouwt voort op deze architectuur met ontwerpstrategieën zoals gescheiden voltage- en frequentiewisselingen, en klok-partitionering en herstel.

Execute Disable Bit
Execute Disable Bit is hardwaregebaseerde beveiligingsfunctionaliteit die de blootstelling aan virussen en aanvallen met schadelijke code reduceert en voorkomt dat schadelijke software op de server of in het netwerk wordt uitgevoerd en verspreid.
Korte samenvatting Intel Pentium ® ® M Processor 745 (2M Cache, 1.80 GHz, 400 MHz FSB) 1.8GHz 2MB L2 processor:
Deze korte samenvatting van de Intel Pentium ® ® M Processor 745 (2M Cache, 1.80 GHz, 400 MHz FSB) 1.8GHz 2MB L2 processor-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Intel Pentium Intel® Pentium® M Processor 745 (2M Cache, 1.80 GHz, 400 MHz FSB), Intel Pentium Mobile, 1,8 GHz, 90 nm, 400 MHz, Intel Pentium M 700 series, 2 MB
Lange samenvatting Intel Pentium ® ® M Processor 745 (2M Cache, 1.80 GHz, 400 MHz FSB) 1.8GHz 2MB L2 processor :

Intel Intel® Pentium® M Processor 745 (2M Cache, 1.80 GHz, 400 MHz FSB), Pentium. Processorfamilie: Intel Pentium Mobile, Frequentie van processor: 1,8 GHz, Processor lithografie: 90 nm. Thermal Design Power (TDP): 7,5 W, Aantal Processing Die Transistors: 144 M, Processing die grootte: 87 mm²

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Intel Pentium ® ® M Processor 745 (2M Cache, 1.80 GHz, 400 MHz FSB) 1.8GHz 2MB L2 processor, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Processor
Processorfamilie *
Intel Pentium Mobile
Frequentie van processor *
1,8 GHz
Aantal processorkernen *
1
Processor lithografie *
90 nm
Box *
No
Processor aantal threads *
1
Front-side bus processor
400 MHz
Processorserie
Intel Pentium M 700 series
Processor cache
2 MB
Processor cache type
L2
CPU multiplier (bus/core ratio)
18
FSB Parity
No
Bus type
FSB
Codenaam processor
Dothan
Kenmerken
Thermal Design Power (TDP) *
7,5 W
Execute Disable Bit
Yes
Aantal Processing Die Transistors
144 M
Processing die grootte
87 mm²
Verpakkingsgrootte processor
35 x 35
Kenmerken
Ingebouwde opties beschikbaar
Yes
ARK ID processor
27591
Processor speciale functies
Intel® Hyper Threading Technology (Intel® HT Technology)
Verbeterde prestaties voor threaded software\nIntel® Hyper-Threading Technologie (Intel® HT Technologie) maakt efficiënt gebruik van de processorkracht door verschillende threads op iedere core te laten draaien en de verwerkingssnelheid van de processor te verhogen. Beschikbaar voor Intel® Core™ en Intel® Xeon® processors. Intel HT Technologie helpt om veeleisende applicaties tegelijk te laten draaien, om systemen te beschermen en te beheren en om ruimte voor bedrijfsgroei te maken.
No
Intel® Turbo Boost Technology
Hogere prestaties wanneer u het nodig hebt\nIntel® Turbo Boost Technologie 2.0 versnelt de prestaties van de processor en de grafische prestaties door de werkfrequentie te verhogen als er onder de specificatiegrenzen gewerkt wordt. De maximale frequentie varieert afhankelijk van de werklast, hardware, software en de algehele systeemconfiguratie.
No
Enhanced Intel SpeedStep Technology
Yes
Intel® Trusted Execution Technology
No
Intel® Enhanced Halt State
No
Intel® Demand Based Switching
No
Intel® 64
No
Conflictvrije processor
No
Eisen aan de omgeving
Tjunction
100 °C
Technische details
Processorcache
2048 KB
Producttype
De subcategorie van een product
1
Status
End of Interactive Support
Productfamilie
Legacy Intel Pentium Processor
Land Distributor
Nederland 1 distributor(s)
Australia 1 distributor(s)