Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Intel PRO 1000T Svr F+GENet PCI RJ45 netwerkkaart & -adapter

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Intel
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
PRO 1000T Svr F+GENet PCI RJ45
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
PWLA8490T
Categorie
Via een netwerk kunnen computers met elkaar communiceren en bijvoorbeeld websites, bestanden en printers met elkaar delen. De meest gebruikte netwerkstandaard is Ethernet, u herkent dit aan de vierkante stekkertjes met acht draadjes erin. Thuis en op kantoor begint ook draadloos netwerk met de 802.11b of de snellere 802.11g standaard steeds meer gebruikt te worden, hoewel wireless access points meestal toch nog via Ethernet op het reeds bestaande netwerk (bijvoorbeeld via een ADSL- of kabelmodem voor een internetverbinding) aangesloten moeten worden.
netwerkkaarten & -adapters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Intel: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 16831
Deze statistiek is gebaseerd op de 74952 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73245 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 23 nov 2017 13:21:45
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: Lifetime warranty
Lange productnaam Intel PRO 1000T Svr F+GENet PCI RJ45 netwerkkaart & -adapter :
De korte redactionele beschrijving van Intel PRO 1000T Svr F+GENet PCI RJ45 netwerkkaart & -adapter

Intel PRO/1000 Gigabit Server Adapter
Meer>>>

Intel PRO 1000T Svr F+GENet PCI RJ45 netwerkkaart & -adapter:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Intel PRO 1000T Svr F+GENet PCI RJ45 netwerkkaart & -adapter.
» Industry-leading Gigabit Performance and Flexibility
» Boost network performance with Gigabit speeds
» High Availability, Online Serviceability
» Tolerance provides redundant protection


Migrate servers and workstations to Gigabit performance easily and cost-effectively over existing Category 5 copper cabling. Alleviate server bottlenecks with 1000Mbps throughput while delivering 10/100 performance to desktops and other network devices that need it for flexible connectivity in mixed network environments.
Korte samenvatting Intel PRO 1000T Svr F+GENet PCI RJ45 netwerkkaart & -adapter:
Deze korte samenvatting van de Intel PRO 1000T Svr F+GENet PCI RJ45 netwerkkaart & -adapter-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Intel PRO 1000T Svr F+GENet PCI RJ45, PCI
Lange samenvatting Intel PRO 1000T Svr F+GENet PCI RJ45 netwerkkaart & -adapter :

Intel PRO 1000T Svr F+GENet PCI RJ45. Hostinterface: PCI

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Intel PRO 1000T Svr F+GENet PCI RJ45 netwerkkaart & -adapter, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Bedankt voor dat u een datasheet compleet laat maken door Icecat.

Uw datasheet zal binnen een paar dagen compleet gemaakt worden.

Poorten & interfaces
Hostinterface *
Descriptions of the products host interface
PCI
Bandbreedte
Overdrachtssnelheid
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
1 Gbit/s
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
0 - 55 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
0 - 80 procent