Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Intel Xeon 64-bit ® ® Processor 3.40 GHz, 1M Cache, 800 MHz FSB 3.4GHz 1MB L2 processor

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Intel
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
64-bit Intel® Xeon® Processor 3.40 GHz, 1M Cache, 800 MHz FSB
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
BX80546KG3400EP
Categorie
De processor is het onderdeel van uw computer dat het echte rekenwerk doet. De prestaties van uw computer zijn dan ook sterk afhankelijk van de snelheid van uw processor. De snelheid van processoren kunt u het beste vergelijken door zogenaamde \'benchmarks\' (prestatietests) op internet op te zoeken en te vergelijken. Let u er bij het kopen van een processor op of deze wel geschikt is voor het moederbord van uw computer.
processoren
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Intel: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 14876
Deze statistiek is gebaseerd op de 75031 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73314 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 15 dec 2017 13:04:01
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Intel Xeon 64-bit ® ® Processor 3.40 GHz, 1M Cache, 800 MHz FSB 3.4GHz 1MB L2 processor :
De korte redactionele beschrijving van Intel Xeon 64-bit ® ® Processor 3.40 GHz, 1M Cache, 800 MHz FSB 3.4GHz 1MB L2 processor

64-bit Xeon Processor 3.40 GHz, 1M Cache, 800 MHz FSB
Meer>>>

Intel Xeon 64-bit ® ® Processor 3.40 GHz, 1M Cache, 800 MHz FSB 3.4GHz 1MB L2 processor:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Intel Xeon 64-bit ® ® Processor 3.40 GHz, 1M Cache, 800 MHz FSB 3.4GHz 1MB L2 processor.
Embedded opties beschikbaar
Embedded opties beschikbaar duidt op producten die verlengde aankoopbeschikbaarheid bieden voor intelligente systemen en embedded oplossingen. Productcertificering en de toepassing van gebruiksvoorwaarden zijn te vinden in het Production Release Qualification-rapport (PRQ-rapport). Neem contact op met uw Intel vertegenwoordiger voor meer informatie.

Intel® Hyper-Threading Technologie
Intel® Hyper-Threading Technologie voorziet in twee processorthreads per fysieke kern. In toepassingen met een groot aantal threads kunnen er meer gegevens tegelijkertijd worden verwerkt, waardoor taken sneller zijn voltooid.
Korte samenvatting Intel Xeon 64-bit ® ® Processor 3.40 GHz, 1M Cache, 800 MHz FSB 3.4GHz 1MB L2 processor:
Deze korte samenvatting van de Intel Xeon 64-bit ® ® Processor 3.40 GHz, 1M Cache, 800 MHz FSB 3.4GHz 1MB L2 processor-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Intel Xeon 64-bit Intel® Xeon® Processor 3.40 GHz, 1M Cache, 800 MHz FSB, Intel® Xeon®, 3,4 GHz, Server/werkplaats, 90 nm, 800 MHz, 1 MB
Lange samenvatting Intel Xeon 64-bit ® ® Processor 3.40 GHz, 1M Cache, 800 MHz FSB 3.4GHz 1MB L2 processor :

Intel 64-bit Intel® Xeon® Processor 3.40 GHz, 1M Cache, 800 MHz FSB, Xeon. Processorfamilie: Intel® Xeon®, Frequentie van processor: 3,4 GHz, Component voor: Server/werkplaats. Stroomvoorziening: 1.287V-1.400V. Thermal Design Power (TDP): 103 W, Aantal Processing Die Transistors: 125 M, Processing die grootte: 112 mm²

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Intel Xeon 64-bit ® ® Processor 3.40 GHz, 1M Cache, 800 MHz FSB 3.4GHz 1MB L2 processor, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Processor
Processorfamilie *
Intel® Xeon®
Frequentie van processor *
3,4 GHz
Aantal processorkernen *
1
Component voor *
Server/werkplaats
Processor lithografie *
90 nm
Processor aantal threads *
2
Front-side bus processor
800 MHz
Processor cache
1 MB
Processor cache type
L2
CPU multiplier (bus/core ratio)
17
Bus type
FSB
Codenaam processor
Nocona
Energie
Stroomvoorziening
De stroomvoorziening die het apparaat nodig heeft.
1.287V-1.400V
Kenmerken
Thermal Design Power (TDP) *
103 W
Kenmerken
Aantal Processing Die Transistors
125 M
Processing die grootte
112 mm²
Ingebouwde opties beschikbaar
Yes
ARK ID processor
27085
Processor speciale functies
Intel® Hyper Threading Technology (Intel® HT Technology)
Verbeterde prestaties voor threaded software\nIntel® Hyper-Threading Technologie (Intel® HT Technologie) maakt efficiënt gebruik van de processorkracht door verschillende threads op iedere core te laten draaien en de verwerkingssnelheid van de processor te verhogen. Beschikbaar voor Intel® Core™ en Intel® Xeon® processors. Intel HT Technologie helpt om veeleisende applicaties tegelijk te laten draaien, om systemen te beschermen en te beheren en om ruimte voor bedrijfsgroei te maken.
Yes
Intel® Turbo Boost Technology
Hogere prestaties wanneer u het nodig hebt\nIntel® Turbo Boost Technologie 2.0 versnelt de prestaties van de processor en de grafische prestaties door de werkfrequentie te verhogen als er onder de specificatiegrenzen gewerkt wordt. De maximale frequentie varieert afhankelijk van de werklast, hardware, software en de algehele systeemconfiguratie.
No
Conflictvrije processor
No
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
72
Tcase
72 °C
Technische details
Processorcache
1024 KB
Producttype
De subcategorie van een product
1
Status
End of Life
Productfamilie
Legacy Intel Xeon Processor