Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Imation Laufwerke magnetisch

For access to Nederlands, please request an upgrade

Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Imation
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Laufwerke magnetisch
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
I25802
Categorie
Does not fit in any category
Niet gecategoriseerd
Datasheetkwaliteit: alleen logistieke data geïmporteerd
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Imation: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 22 dec 2011
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 808
Deze statistiek is gebaseerd op de 79853 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 22-12-11 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 78052 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 22 dec 2011
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Imation Laufwerke magnetisch :
De korte redactionele beschrijving van Imation Laufwerke magnetisch

IMATION RDX 5 1/4 USB 3.0 internal Dock (Retrospect 7.7 (Win)) + 500GB Cartridge
Meer>>>
Korte samenvatting Imation Laufwerke magnetisch:
Deze korte samenvatting van de Imation Laufwerke magnetisch-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

Imation I25802

Lange samenvatting Imation Laufwerke magnetisch:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Imation Laufwerke magnetisch, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Imation I25802

Land Distributeur
Nederland 1 distributor(s)
France 1 distributor(s)
Italia 2 distributor(s)
United Kingdom 2 distributor(s)
Deutschland 1 distributor(s)
Customer service details