Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Imation RDX interno USB 3.0 auto kit

For access to Nederlands, please request an upgrade

Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Imation
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Imation RDX interno USB 3.0 auto kit
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
I25801
Categorie
Does not fit in any category
Niet gecategoriseerd
Datasheetkwaliteit: alleen logistieke data geïmporteerd
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Imation: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 22 dec 2011
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 1028
Deze statistiek is gebaseerd op de 80319 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 22-12-11 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 78509 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 22 dec 2011
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Imation RDX interno USB 3.0 auto kit :
De korte redactionele beschrijving van Imation RDX interno USB 3.0 auto kit

IMATION RDX 5 1/4 USB 3.0 internal Dock (Retrospect 7.7 (Win)) + 320GB Cartridge
Meer>>>
Korte samenvatting Imation RDX interno USB 3.0 auto kit:
Deze korte samenvatting van de Imation RDX interno USB 3.0 auto kit-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

Imation I25801

Lange samenvatting Imation RDX interno USB 3.0 auto kit:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Imation RDX interno USB 3.0 auto kit, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Imation I25801

Land Distributeur
Italia 2 distributor(s)
United Kingdom 2 distributor(s)
Czech Republic 1 distributor(s)
Deutschland 1 distributor(s)
Customer service details