This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Ideal Desk-side shredder 2402 papiervernietiger Parallel-versnippering

Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Ideal
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Desk-side shredder IDEAL 2402
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
24022311
Categorie
Met een papiervernietiger kunt u er zeker van zijn dat de documenten die u weggooit die vertrouwelijke informatie bevatten, definitief onleesbaar zijn gemaakt voordat ze de deur uit gaan.
Papiervernietigers e.d.
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
created by   Ideal: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
Productraadplegingen: 3175
Deze statistiek is gebaseerd op de 96947 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 94642 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 04 Apr 2019 04:48:32
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Meer>>>
Korte samenvatting Ideal Desk-side shredder 2402 papiervernietiger Parallel-versnippering:
Deze korte samenvatting van de Ideal Desk-side shredder 2402 papiervernietiger Parallel-versnippering-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

Ideal Desk-side shredder 2402, Parallel-versnippering, 2 mm, 580 W, 230 V / 50 Hz / 1~, 370 x 275 x 715 mm, 21 kg

Lange samenvatting Ideal Desk-side shredder 2402 papiervernietiger Parallel-versnippering:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Ideal Desk-side shredder 2402 papiervernietiger Parallel-versnippering, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Ideal Desk-side shredder 2402. Soort vernietiger: Parallel-versnippering, Vernietigt tot grootte: 2 mm. Typisch stroomverbruik: 580 W. Stroomvoorziening: 230 V / 50 Hz / 1~, Afmetingen (BxDxH): 370 x 275 x 715 mm. Gewicht: 21 kg