This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Ideal General application 1038 papiersnijmachine 50 vel

Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Ideal
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
General application IDEAL 1038
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
10381000
Categorie
Met een snijmachine zien alle randen van al uw papieren er voortaan netjes uit. Snijden is snel, efficiënt en ziet er veel beter uit dan knippen!
Papiersnijmachines
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
created by   Ideal: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
Productraadplegingen: 9143
Deze statistiek is gebaseerd op de 96947 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 94642 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 04 Apr 2019 04:48:33
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Ideal General application 1038 papiersnijmachine 50 vel :
De korte redactionele beschrijving van Ideal General application 1038 papiersnijmachine 50 vel

IDEAL Snijmachine 1038 Snijlengte : 38,5 cm, 356 x 403 mm
Meer>>>
Korte samenvatting Ideal General application 1038 papiersnijmachine 50 vel:
Deze korte samenvatting van de Ideal General application 1038 papiersnijmachine 50 vel-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

Ideal General application 1038, 50 vel, 38,5 cm, Handmatig, 9 kg, 356 x 403

Lange samenvatting Ideal General application 1038 papiersnijmachine 50 vel:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Ideal General application 1038 papiersnijmachine 50 vel, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Ideal General application 1038. Snijcapaciteit: 50 vel, Snijlengte: 38,5 cm, Soort houder: Handmatig. Gewicht: 9 kg. Afmetingen (BxDxH): 356 x 403