Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

IBM ThinkCentre S50 SFF P-4 3.0GHz HT 256MB40GB CD LAN WXP Pro US euro 0,25 GB 40 GB PC

Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
IBM
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
ThinkCentre
Product series:
Productserie is een generieke aanduiding van een merk, vaak aangegeven door ronde getallen als 3000, die een groep producten binnen een categorie identificeert die samen een productlijn vormen. Productserie wordt niet in de Icecat producttitel opeen product-datasheet opgenomen om verwarring te voorkomen.
S
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
ThinkCentre S50 SFF P-4 3.0GHz HT 256MB40GB CD LAN WXP Pro US euro
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
VY1DSNU
Categorie
PC's ofwel Personal Computers zijn computers voor persoonlijk gebruik. Ze bestaan altijd uit de volgende onderdelen:- Een processor (CPU), dit onderdeel doet het rekenwerk en bepaalt voor een groot gedeelte de prestaties van uw computer.- Werkgeheugen (RAM), dit is zeer snel geheugen waarin tijdelijk gegevens worden opgeslagen die door de processor bewerkt worden.- Moederbord, dit verbindt alle onderdelen van uw computer met elkaar, vaak zijn hier ook nog een geluidkaart, die maakt dat uw computer geluid kan afspelen, een netwerkkaart, die het mogelijk maakt uw computer op een netwerk aan te sluiten en nog andere onderdelen in geïntegreerd.- Videokaart, dit onderdeel maakt het beeld van uw computer en is dan ook bepalend voor de grafische prestaties van uw computer. Op micro-atx moederborden is de videokaart vaak geïntegreerd. Geïntegreerde videokaarten zijn meestal niet erg geschikt om spellen mee te spelen, maar voor bijvoorbeeld het kijken van een film zijn ze prima geschikt.- Harde schijf, dit is het perm
PC's/werkstations
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt doorIBM: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
Productraadplegingen: 8304
Deze statistiek is gebaseerd op de 95107 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 92905 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 04 Apr 2019 04:47:24
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 3 year CRU onsite, Onsite Repair.
Lange productnaam IBM ThinkCentre S50 SFF P-4 3.0GHz HT 256MB40GB CD LAN WXP Pro US euro 0,25 GB 40 GB PC :
De korte redactionele beschrijving van IBM ThinkCentre S50 SFF P-4 3.0GHz HT 256MB40GB CD LAN WXP Pro US euro 0,25 GB 40 GB PC

ThinkCentre S50 SFF P-4 3.0GHz HT 256MB40GB CD LAN WXP Pro US euro
Meer>>>
Korte samenvatting IBM ThinkCentre S50 SFF P-4 3.0GHz HT 256MB40GB CD LAN WXP Pro US euro 0,25 GB 40 GB PC:
Deze korte samenvatting van de IBM ThinkCentre S50 SFF P-4 3.0GHz HT 256MB40GB CD LAN WXP Pro US euro 0,25 GB 40 GB PC-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

IBM ThinkCentre S50 SFF P-4 3.0GHz HT 256MB40GB CD LAN WXP Pro US euro, 3 GHz, 0,25 GB, 40 GB, CD-ROM

Lange samenvatting IBM ThinkCentre S50 SFF P-4 3.0GHz HT 256MB40GB CD LAN WXP Pro US euro 0,25 GB 40 GB PC:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van IBM ThinkCentre S50 SFF P-4 3.0GHz HT 256MB40GB CD LAN WXP Pro US euro 0,25 GB 40 GB PC, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

IBM ThinkCentre S50 SFF P-4 3.0GHz HT 256MB40GB CD LAN WXP Pro US euro. Frequentie van processor: 3 GHz. Intern geheugen: 0,25 GB. Totale opslagcapaciteit: 40 GB, Soort optische drive: CD-ROM. Netvoeding: 200 W. Type behuizing: SFF. Producttype: PC. Gewicht: 8,3 kg

Geen informatie beschikbaar over Specs Login or signup for Full Icecat
to access all product specs
Here, we only show product specs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.