Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

IBM 20.5GB IDE 20.5GB Ultra-ATA/66 interne harde schijf

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
IBM
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
20.5GB IDE
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
DPTA-372050
Categorie
Op een harde schijf kan veel informatie opgeslagen worden. Harde schijven zijn zeer snel in verhouding tot andere opslagapparaten en worden daarom het meest gebruikt in computers. Als u een harde schijf gaat kopen zijn er drie dingen waar u op moet letten:\
- De aansluiting, deze bepaalt voor een groot deel de snelheid waarmee data gelezen en geschreven kan worden van de schijf en bovendien of de schijf compatibel is met uw overige apparatuur.\
- De rotatiesnelheid, dit is de andere bepalende factor voor de snelheid van uw schijf, vooral ook voor de snelheid waarmee bestanden gevonden kunnen worden.\
- En als laatste natuurlijk de hoeveelheid opslagruimte, dus hoeveel gegevens er nu daadwerkelijk op uw schijf passen.
interne harde schijven
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door IBM: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 43062
Deze statistiek is gebaseerd op de 75031 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73314 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 21 nov 2017 01:23:21
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam IBM 20.5GB IDE 20.5GB Ultra-ATA/66 interne harde schijf :
De korte redactionele beschrijving van IBM 20.5GB IDE 20.5GB Ultra-ATA/66 interne harde schijf

20.5GB, IDE, 9.0ms
Meer>>>

IBM 20.5GB IDE 20.5GB Ultra-ATA/66 interne harde schijf:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor IBM 20.5GB IDE 20.5GB Ultra-ATA/66 interne harde schijf.
IBM’s latest Deskstar drives are ideal for highperformance desktop users. With capacities of up to 34GB and a rotational speed of 7200RPM users have access to the highest capacities and performance in the industry.
Korte samenvatting IBM 20.5GB IDE 20.5GB Ultra-ATA/66 interne harde schijf:
Deze korte samenvatting van de IBM 20.5GB IDE 20.5GB Ultra-ATA/66 interne harde schijf-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
IBM 20.5GB IDE, 3.5", 20,5 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/66, 2 MB, HDD
Lange samenvatting IBM 20.5GB IDE 20.5GB Ultra-ATA/66 interne harde schijf :

IBM 20.5GB IDE. Harde schijf, omvang: 3.5", Opslagcapaciteit harde schijf: 20,5 GB, Rotatiesnelheid harde schijf: 7200 RPM, Harde schijf-interface: Ultra-ATA/66, Soort apparaat: HDD, Drive, omvang buffer: 2 MB

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van IBM 20.5GB IDE 20.5GB Ultra-ATA/66 interne harde schijf, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Harde schijf
Opslagcapaciteit harde schijf *
De opslagcapaciteit van de harde schijf in gigabyte (1 GB = 1 miljard bytes).
20,5 GB
Harde schijf-interface *
Ultra-ATA/66
Rotatiesnelheid harde schijf *
Het aantal rondjes dat de harde schijf per minuut draait. Een hoge snelheid betekent dat data sneller van en naar de harde schijf geschreven kan worden.
7200 RPM
Harde schijf, omvang *
3.5"
Soort apparaat *
HDD
Drive, omvang buffer
2 MB
Gemiddelde zoektijd harde schijf
9 ms
Gemiddelde wachttijd
De hoeveelheid tijd (latentie of wachttijd) die het gemiddeld duurt voordat een apparaat kan beginnen met een opdracht (bijv. het lezen van een bestand van een harde schijf).
4,17 ms
Harde schijf
Track to track zoektijd (lezen/schrijven)
De tijd die het kost de lees/schrijfkop van de schijf te verplaatsen naar een nabijgelegen track.
2,2 ms
Harde schijf, aantal koppen
6
Cylinders
17,494
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
-40 - 65 °C
Gewicht en omvang
Breedte
102 mm
Hoogte
Hoogte van het product
146 mm
Diepte
25,4 mm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
630 g
Overige specificaties
Stroomvoorziening
De stroomvoorziening die het apparaat nodig heeft.
+5 VDC (+/- 5%), +12 VDC (+10%/-8%)
Data-overdrachtssnelheid
De maximale snelheid (als de overdracht langer duurt) waarmee data van en naar het apparaat kan worden getransporteerd.
22,9 MB/s