Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

IBM eServer System x3755 2.2GHz 1500W Rack (4U) server

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
IBM
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
eServer
Product series:
Productserie is een generieke aanduiding van een merk, vaak aangegeven door ronde getallen als 3000, die een groep producten binnen een categorie identificeert die samen een productlijn vormen. Productserie wordt niet in de Icecat producttitel opeen product-datasheet opgenomen om verwarring te voorkomen.
xSeries
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
System x3755
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
88772RG
Categorie
Servers zijn extra krachtige, betrouwbare computers die speciaal gebouwd zijn voor servertoepassingen. Denkt u bijvoorbeeld aan drukbezochte websites, grote databases en gedeelde data-opslag. Ze zijn vaak niet erg stil en leveren nauwelijks grafische prestaties, daarom zijn ze niet geschikt voor gebruik als personal computer. Als u veel serversystemen nodig heeft, zijn modellen die in een "rack" geplaatst kunnen worden erg geschikt. Zo nemen uw servers weinig ruimte in beslag en blijft uw serverruimte netjes.
servers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door IBM: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 16 sep 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 25943
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 16-09-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 09 dec 2017 04:08:39
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 3 jaar garantie op arbeid en onderdelen, Onsite Repair.
Lange productnaam IBM eServer System x3755 2.2GHz 1500W Rack (4U) server :
De korte redactionele beschrijving van IBM eServer System x3755 2.2GHz 1500W Rack (4U) server

System x3755, 1x AMD Opteron 8214 2.2 GHz Dual Core, 2x 512 MB PC2-5300 667 MHz ECC, 0 GB SAS HD (open bay), DVD/CD-RW Combo, 2x Broadcom 5708 Gigabit Ethernet, ATI RN50B (16 MB)
Meer>>>

IBM eServer System x3755 2.2GHz 1500W Rack (4U) server:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor IBM eServer System x3755 2.2GHz 1500W Rack (4U) server.
Uitstekend prestatievermogen, instapprijs
Het IBM-systeem x3755 verzorgt baanbrekende performance voor High Performance Computing-toepassingen die een maximale beschikbaarheid van het geheugen vereisen. Met zijn unieke AMD-ontwerparchitectuur, inclusief de geïntegreerde geheugencontroller en de HyperTransport-technologie, biedt de x3755 voordelen voor toepassingen die een korte wachttijd en een supersnelle toegang tot geheugengegevens vereisen.

Bescherming van de investering met keuzemogelijkheden
Met een keuze uit maximum vier dual-core processors is de x3755 ontworpen om uitstekende drijvende kommabewerkingen af te leveren, tegen een betaalbare prijs. Flexibele configuraties bieden de klanten de mogelijkheid om verder uit te breiden om beter tegemoet te komen aan hun vereisten, met optimale prijs en maximaal prestatievermogen. De x3755 beschermt uw investering, met ondersteuningsmogelijkheden voor toekomstige quad-core processors, waarbij u verder kunt uitbreiden naar de allernieuwste technologieën wanneer deze beschikbaar worden.

Beschikbaarheid van het geheugen
De x3755 munt uit in supersnelle geheugentoegang—cruciaal voor High Performance Computing-toepassingen. Het systeem verstrekt de geheugencapaciteit en de snelheid vereist voor wetenschappelijk en technisch computergebruik. Of uw bedrijfsomgeving nu 32-bit of 64-bit toepassingen uitvoert, een snelle toegang tot uw gegevens is cruciaal.De x3755 verstrekt een maximum beschikbaarheid van het geheugen in een 4-socket systeem.

Gebruikersvriendelijk
Gebruikersvriendelijkheid en beheervoorzieningen zoals het Lightpath-diagnoseprogrammamenu zorgen voor een snelle en gemakkelijke identificatie van defecten in componenten waardoor tijd waarin het systeem beschikbaar is maximaal is. De x3755 verstrekt een van de meest uitgebreide Predictive Failure Analysis® uit de sector. Met het Lightpath-diagnoseprogramma voor de hoofdcomponenten in het systeem zoals de vaste-schijfstations, het geheugen en de CVE, samen met de ventilatoren, de voltage regulator modules (VRMs) en de voedingseenheden, verstrekt de x3755 een volledige set van alertsignalen om het systeem draaiende te houden met een maximale efficiëntie.
Korte samenvatting IBM eServer System x3755 2.2GHz 1500W Rack (4U) server:
Deze korte samenvatting van de IBM eServer System x3755 2.2GHz 1500W Rack (4U) server-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
IBM eServer System x3755, 2,2 GHz, 1 GB, DDR2-SDRAM, 600 GB, 1500 W, Rack (4U)
Lange samenvatting IBM eServer System x3755 2.2GHz 1500W Rack (4U) server :

IBM eServer System x3755. Processorfamilie: AMD Opteron, Frequentie van processor: 2,2 GHz. Intern geheugen: 1 GB, Intern geheugentype: DDR2-SDRAM, Geheugenlayout: 2 x 0.5 GB. Totale opslagcapaciteit: 600 GB. Soort optische drive: DVD-ROM. Netvoeding: 1500 W. Type behuizing: Rack (4U)

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van IBM eServer System x3755 2.2GHz 1500W Rack (4U) server, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Processor
Frequentie van processor *
The speed that the microprocessor executes each instruction or each vibration of the clock. The CPU requires a fixed number of clock ticks, or cycles, to execute each instruction. The faster the clocks rate, the faster the CPU, or the faster it can execute instructions. Clock Speeds are usually determined in MHz, 1 MHz representing 1 million cycles per second, or in GHz, 1 GHz representing 1 thousand million cycles per second. The higher the CPU speed, the better a computer will perform.
2,2 GHz
Processorfamilie *
A family of processors is a group of processors produced by one company over a short period of time e.g. Intel Pentium processors.
AMD Opteron
Max. aantal SMP-processoren
4
Geheugen
Intern geheugen *
A computer's memory which is directly accessible to the CPU.
1 GB
Intern geheugentype *
The type of internal memory such as RAM, GDDR5.
DDR2-SDRAM
Maximum intern geheugen *
The maximum internal memory which is available in the product.
32 GB
Geheugenslots *
Het aantal en soort geheugenuitbreidingsslots. Een geheugenuitbreiding is vaak een goedkope manier om uw oude computer weer up-to-date te maken.
8 DIMM
Geheugenlayout
The slots and size of the memory for the CPU.
2 x 0.5 GB
Opslagmedia
Totale opslagcapaciteit *
The total amount of data that can be stored on the device.
600 GB
Soorten RAID
RAID configuraties zijn configuraties waarin meerdere harde schijven samenwerken. Dit kan zowel softwarematig (door het besturingssysteem of door de 'controllers' op veel moderne moederborden) als hardwarematig (door een RAID kaart) geregeld worden. De verschillende soorten RAID hebben verschillende voor en nadelen. De belangrijkste op een rijtje:\n0 - (minimaal 2 harde schijven) Het systeem verdeelt gegevens over meerdere harde schijven, waardoor lezen en schrijven sneller gaat, maar wanneer er 1 harde schijf kapot gaat, gaat alle data verloren.\n1 - (minimaal 2 harde schijven) Het systeem slaat dezelfde gegevens op twee verschillende harde schijven op, zodat het falen van 1 van de 2 harde schijven niet automatisch tot verlies van data leidt en het lezen/vinden van gegevens soms sneller gaat.\n5 - (minimaal 3 harde schijven) Het systeem verdeelt de gegevens weer over meerdere harde schijven voor grotere lees- (en schrijf)snelheden, maar slaat op een extra harde schijf pariteitsgegevens op, zodat niet automatisch alle data verloren gaat als er 1 schijf kapot gaat. Nadeel bij softwarematige oplossingen is dat het berekenen van pariteitsgegevens veel processorkracht kost.\n10 - (minimaal 4 harde schijven) combinatie van RAID 0 en 1.\nJBOD - Het systeem 'plakt' de harde schijven achter elkaar, zodat het lijkt alsof u 1 harde schijf ter grootte van alle aangesloten harde schijven heeft. Levert verder geen betere prestaties of databeveiliging dan enkele harde schijven en zou eigenlijk alleen nuttig zijn in het theoretische geval dat u een bestand op zou willen slaan dat groter is dan een enkele harde schijf.
1, 10
Grafisch
Maximum geheugen grafische adapter
De hoeveelheid geheugen van de video-adapter/kaart bepaalt, samen met de snelheid van uw grafische chip (GPU), hoe goed de grafische prestaties van uw computer zijn. Bijna alle moderne videokaarten hebben voldoende geheugen voor het afspelen van films, maar voor het spelen van spellen is het echter wel belangrijk veel videogeheugen te hebben. Vaak wordt systeemgeheugen ook dynamisch toegewezen als videogeheugen. In dat geval kan het virtuele videogeheugen fors groter zijn dan het fysieke videogeheugen.
16 MB
Netwerk
Netwerkfuncties
Ethernet/Fast Ethernet/Gigabit Ethernet
Poorten & interfaces
Aantal USB 2.0-poorten *
USB 2.0 poorten hebben een data-overdrachtssnelheid van 480 Mbps, u kunt er allerlei randapparatuur op aansluiten en ze werken ook met USB 1.1 apparaten.
3
VGA (D-Sub)poort(en) *
Aansluiting voor een analoge monitor
1
Poorten & interfaces
Aantal Ethernet LAN (RJ-45)-poorten *
Number of Ethernet LAN (RJ-45) ports (connecting interfaces) in the device. Ethernet LAN (RJ-45) ports allow a computer to connect to the ethernet.
2
PS/2 poort(en)
Het aantal PS/2-connectoren voor het aansluiten van toetsenborden en muizen. De naam komt van IBM Personal System/2.
2
Design
Type behuizing *
De type(n) chasis. 1 unit (1U) is 1.75 inch of 4,45 cm).
Rack (4U)
Soort optische drive *
An optical drive uses laser to read optical discs such as CDs, DVDs and Blu-Ray. Some types of optical drive are: CD ROM drive, CR-RW (CD writer) drive, DVD-ROM.
DVD-ROM
Prestatie
Compatibele besturingssystemen *
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Microsoft Windows 2003 (32-bit/64-bit), Red Hat Enterprise Linux 4.0 (32-bit/64-bit), SUSE Linux Enterprise Server 9.0 (32-bit/64-bit), VMware ESX Server 3.0
Energie
Netvoeding *
The way in which the product is powered e.g. rechargeable battery, mains electricity connected via a plug and cable.
1500 W
Gewicht en omvang
Breedte *
The measurement or extent of something from side to side.
483 mm
Diepte *
The distance from the front to the back of something.
711 mm
Hoogte *
Hoogte van het product
178 mm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
14,6 kg
Overige specificaties
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
483 x 711 x 178 mm
Grafische adapter
RN50b
Harde schijf-controller
Deze controller verbindt de harde schijf met de rest van de computer.
SAS
Source Testseek-samenvatting Average rating
Reviews
Updated:
2011-09-27
Testseek heeft 1 proffesionele recensie voor IBM eServer System x3755 gevonden en de beoordeling is 83 van de 100. Klik hieronder om naar testseek te gaan en voor alle productbeoordelingen, -testen en -conclusies.
83%
Land Distributor
Italia 1 distributor(s)
X