Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

IBM eServer xSeries 206m 2.8GHz Toren Intel® Pentium® 4 430W

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
IBM
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
eServer
Product series:
Productserie is een generieke aanduiding van een merk, vaak aangegeven door ronde getallen als 3000, die een groep producten binnen een categorie identificeert die samen een productlijn vormen. Productserie wordt niet in de Icecat producttitel opeen product-datasheet opgenomen om verwarring te voorkomen.
xSeries
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
xSeries 206m
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
8490G2G
Categorie
Servers zijn extra krachtige, betrouwbare computers die speciaal gebouwd zijn voor servertoepassingen. Denkt u bijvoorbeeld aan drukbezochte websites, grote databases en gedeelde data-opslag. Ze zijn vaak niet erg stil en leveren nauwelijks grafische prestaties, daarom zijn ze niet geschikt voor gebruik als personal computer. Als u veel serversystemen nodig heeft, zijn modellen die in een \"rack\" geplaatst kunnen worden erg geschikt. Zo nemen uw servers weinig ruimte in beslag en blijft uw serverruimte netjes.
Servers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door IBM: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 24 mrt 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 29795
Deze statistiek is gebaseerd op de 79333 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 24-03-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 77536 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 26 jun 2018 10:43:18
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 3 jaar garantie.
Lange productnaam IBM eServer xSeries 206m 2.8GHz Toren Intel® Pentium® 4 430W :
De korte redactionele beschrijving van IBM eServer xSeries 206m 2.8GHz Toren Intel® Pentium® 4 430W

xSeries 206m Pentium 920 (2.8GHz) DC 4MB L2 512 MB SATA Simple Swap o/b
Meer>>>
IBM eServer xSeries 206m 2.8GHz Toren Intel® Pentium® 4 430W:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor IBM eServer xSeries 206m 2.8GHz Toren Intel® Pentium® 4 430W.

De IBM eServer xSeries 206m maakt nieuwe functies beschikbaar voor entry-level servers, waardoor de totale IT kosten omlaag gaan en er betere mogelijkheden voor groei ontstaan.

Korte samenvatting IBM eServer xSeries 206m 2.8GHz Toren Intel® Pentium® 4 430W:
Deze korte samenvatting van de IBM eServer xSeries 206m 2.8GHz Toren Intel® Pentium® 4 430W-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

IBM eServer xSeries 206m, 2,8 GHz, 0,5 GB, DDR2-SDRAM, SATA, 430 W, Toren

Lange samenvatting IBM eServer xSeries 206m 2.8GHz Toren Intel® Pentium® 4 430W:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van IBM eServer xSeries 206m 2.8GHz Toren Intel® Pentium® 4 430W, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

IBM eServer xSeries 206m. Processorfamilie: Intel® Pentium® 4, Frequentie van processor: 2,8 GHz. Intern geheugen: 0,5 GB, Intern geheugentype: DDR2-SDRAM. Harde schijf-interface: SATA. Netvoeding: 430 W. Type behuizing: Toren

Processor
Frequentie van processor *
2,8 GHz
Processorfamilie *
Intel® Pentium® 4
Processor cache type
L2
Processor cache
4 MB
Max. aantal SMP-processoren
1
Front-side bus processor
800 MHz
Geheugen
Intern geheugen *
0,5 GB
Intern geheugentype *
DDR2-SDRAM
Maximum intern geheugen *
8 GB
Opslagmedia
Harde schijf-interface *
SATA
Soorten RAID
RAID configuraties zijn configuraties waarin meerdere harde schijven samenwerken. Dit kan zowel softwarematig (door het besturingssysteem of door de 'controllers' op veel moderne moederborden) als hardwarematig (door een RAID kaart) geregeld worden. De verschillende soorten RAID hebben verschillende voor en nadelen. De belangrijkste op een rijtje:\n0 - (minimaal 2 harde schijven) Het systeem verdeelt gegevens over meerdere harde schijven, waardoor lezen en schrijven sneller gaat, maar wanneer er 1 harde schijf kapot gaat, gaat alle data verloren.\n1 - (minimaal 2 harde schijven) Het systeem slaat dezelfde gegevens op twee verschillende harde schijven op, zodat het falen van 1 van de 2 harde schijven niet automatisch tot verlies van data leidt en het lezen/vinden van gegevens soms sneller gaat.\n5 - (minimaal 3 harde schijven) Het systeem verdeelt de gegevens weer over meerdere harde schijven voor grotere lees- (en schrijf)snelheden, maar slaat op een extra harde schijf pariteitsgegevens op, zodat niet automatisch alle data verloren gaat als er 1 schijf kapot gaat. Nadeel bij softwarematige oplossingen is dat het berekenen van pariteitsgegevens veel processorkracht kost.\n10 - (minimaal 4 harde schijven) combinatie van RAID 0 en 1.\nJBOD - Het systeem 'plakt' de harde schijven achter elkaar, zodat het lijkt alsof u 1 harde schijf ter grootte van alle aangesloten harde schijven heeft. Levert verder geen betere prestaties of databeveiliging dan enkele harde schijven en zou eigenlijk alleen nuttig zijn in het theoretische geval dat u een bestand op zou willen slaan dat groter is dan een enkele harde schijf.
1
Grafisch
Maximum geheugen grafische adapter
De hoeveelheid geheugen van de video-adapter/kaart bepaalt, samen met de snelheid van uw grafische chip (GPU), hoe goed de grafische prestaties van uw computer zijn. Bijna alle moderne videokaarten hebben voldoende geheugen voor het afspelen van films, maar voor het spelen van spellen is het echter wel belangrijk veel videogeheugen te hebben. Vaak wordt systeemgeheugen ook dynamisch toegewezen als videogeheugen. In dat geval kan het virtuele videogeheugen fors groter zijn dan het fysieke videogeheugen.
16 MB
Netwerk
Netwerkfuncties
Ethernet/Fast Ethernet/Gigabit Ethernet
Poorten & interfaces
Aantal USB 2.0-poorten *
USB 2.0 poorten hebben een data-overdrachtssnelheid van 480 Mbps, u kunt er allerlei randapparatuur op aansluiten en ze werken ook met USB 1.1 apparaten.
4
VGA (D-Sub)poort(en) *
Aansluiting voor een analoge monitor
1
Aantal Ethernet LAN (RJ-45)-poorten *
1
Poorten & interfaces
Seriële poort(en) *
Seriële poorten werden veel gebruikt voor het aansluiten van een toetsenbord en een muis. Tegenwoordig worden ze wel gebruikt voor het doen van instellingen aan een router.
2
PS/2 poort(en)
Het aantal PS/2-connectoren voor het aansluiten van toetsenborden en muizen. De naam komt van IBM Personal System/2.
2
Parallelle poort(en)
1
Design
Type behuizing *
De type(n) chasis. 1 unit (1U) is 1.75 inch of 4,45 cm).
Toren
Software
Compatibele besturingssystemen *
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
IBM 4690 Operating System, Microsoft Windows 2000 Advanced Server, Microsoft Windows 2000 Server, Microsoft Windows 2003 Advanced Server, Microsoft Windows Server 2003 Enterprise Edition, Microsoft Windows Server 2003 Standard Edition, Microsoft Windows Server 2003 Web Edition, RHEL WS (v.4 for AMD64 & Intel EM64T)(64-bit), Red Hat Linux WS 4, SuSE Linux Enterprise Server 8.0
Energie
Netvoeding *
430 W
Gewicht en omvang
Breedte *
165 mm
Diepte *
483 mm
Hoogte *
Hoogte van het product
448 mm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
18 kg
Overige specificaties
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
165 x 483 x 448 mm
Leessnelheid CD
De snelheid van CD branders/spelers wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén CD speed is gelijk 150 KB/s, dat is precies de snelheid waarmee audio CD's afgespeeld worden.
48x
Grafische adapter
ES1000
Source Testseek-samenvatting Average rating
Reviews
Updated:
2011-09-27
Testseek heeft 2 proffesionele recensies verzameld voor IBM eServer xSeries 206m. Het gemiddelde van deze proffesionele recensies is 77 van de 100. De gemiddelde score geeft aan hoe profesionals dit product waarderen. Klik hieronder om naar testseek te gaan en voor alle productbeoordelingen, -testen en -conclusies.
77%
Merk Beeld Artikelcode product Voorraad Prijs vanaf
IBM Netfinity server IBM Netfinity server
(show image)
930842E Netfinity 0,00
(excl. VAT)
0,00 (incl. VAT)
IBM Netfinity 9306-110 server IBM Netfinity 9306-110 server
(show image)
9306110 Netfinity 9306-110 0,00
(excl. VAT)
0,00 (incl. VAT)
IBM Netfinity server IBM Netfinity server
(show image)
930842S Netfinity 0,00
(excl. VAT)
0,00 (incl. VAT)
Customer service details