Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

IBM eServer x226, 3.0GHz/1GB/3x73GB 3GHz server

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
IBM
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
eServer
Product series:
Productserie is een generieke aanduiding van een merk, vaak aangegeven door ronde getallen als 3000, die een groep producten binnen een categorie identificeert die samen een productlijn vormen. Productserie wordt niet in de Icecat producttitel opeen product-datasheet opgenomen om verwarring te voorkomen.
xSeries
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
eServer x226, 3.0GHz/1GB/3x73GB
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
84884EG
Categorie
Servers zijn extra krachtige, betrouwbare computers die speciaal gebouwd zijn voor servertoepassingen. Denkt u bijvoorbeeld aan drukbezochte websites, grote databases en gedeelde data-opslag. Ze zijn vaak niet erg stil en leveren nauwelijks grafische prestaties, daarom zijn ze niet geschikt voor gebruik als personal computer. Als u veel serversystemen nodig heeft, zijn modellen die in een "rack" geplaatst kunnen worden erg geschikt. Zo nemen uw servers weinig ruimte in beslag en blijft uw serverruimte netjes.
servers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door IBM: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 18 okt 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 11893
Deze statistiek is gebaseerd op de 75404 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 18-10-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73678 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 09 dec 2017 03:59:48
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 3 Year
Lange productnaam IBM eServer x226, 3.0GHz/1GB/3x73GB 3GHz server :
De korte redactionele beschrijving van IBM eServer x226, 3.0GHz/1GB/3x73GB 3GHz server

eServer x226, 3.0GHz/1GB/3x73GB
Meer>>>

IBM eServer x226, 3.0GHz/1GB/3x73GB 3GHz server:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor IBM eServer x226, 3.0GHz/1GB/3x73GB 3GHz server.
This Express model of the x226 is part of the IBM Express Portfolio of offerings which are designed, developed and priced specifically for mid-sized customers. Several key options are already included in this Express configuration, and additional supply has been planned for each Express model. Express models are easy to buy, easy to configure, easy to install, and easy to manage.

Without power cord and keyboard!
Korte samenvatting IBM eServer x226, 3.0GHz/1GB/3x73GB 3GHz server:
Deze korte samenvatting van de IBM eServer x226, 3.0GHz/1GB/3x73GB 3GHz server-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
IBM eServer eServer x226, 3.0GHz/1GB/3x73GB, 3 GHz, 1 GB, DDR2-SDRAM, SCSI
Lange samenvatting IBM eServer x226, 3.0GHz/1GB/3x73GB 3GHz server :

IBM eServer eServer x226, 3.0GHz/1GB/3x73GB. Processorfamilie: Intel® Xeon®, Frequentie van processor: 3 GHz. Intern geheugen: 1 GB, Intern geheugentype: DDR2-SDRAM. Harde schijf-interface: SCSI

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van IBM eServer x226, 3.0GHz/1GB/3x73GB 3GHz server, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Processor
Frequentie van processor *
3 GHz
Processorfamilie *
Intel® Xeon®
Processormodel *
Ongespecificeerd
Processor cache type
L2
Processor cache
2 MB
Front-side bus processor
800 MHz
Geheugen
Intern geheugen *
1 GB
Intern geheugentype *
DDR2-SDRAM
Opslagmedia
Harde schijf-interface *
SCSI
Opslagmedia
Opslagcapaciteit harde schijf
De opslagcapaciteit van de harde schijf in gigabyte (1 GB = 1 miljard bytes).
219 GB
Hot-swap
Yes
Netwerk
Netwerkfuncties
Gigabit Ethernet
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
25,8 kg
Overige specificaties
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
165 x 660 x 467,4 mm
Harde schijf-controller
Deze controller verbindt de harde schijf met de rest van de computer.
Ultra320 SCSI
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
1x Video 1x RJ-45 1x Parallel 1x Keyboard 1x Mouse 2x Serial 2x USB 2.0 (back) 2x USB 2.0 (front)
RAID-ondersteuning
ServeRAID 6i
X