Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

IBM eServer System x3455 2.4GHz 650W Rack (1U) server

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
IBM
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
eServer
Product series:
Productserie is een generieke aanduiding van een merk, vaak aangegeven door ronde getallen als 3000, die een groep producten binnen een categorie identificeert die samen een productlijn vormen. Productserie wordt niet in de Icecat producttitel opeen product-datasheet opgenomen om verwarring te voorkomen.
xSeries
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
System x3455
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
79846BG
Categorie
Servers zijn extra krachtige, betrouwbare computers die speciaal gebouwd zijn voor servertoepassingen. Denkt u bijvoorbeeld aan drukbezochte websites, grote databases en gedeelde data-opslag. Ze zijn vaak niet erg stil en leveren nauwelijks grafische prestaties, daarom zijn ze niet geschikt voor gebruik als personal computer. Als u veel serversystemen nodig heeft, zijn modellen die in een "rack" geplaatst kunnen worden erg geschikt. Zo nemen uw servers weinig ruimte in beslag en blijft uw serverruimte netjes.
servers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door IBM: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 09 dec 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 13545
Deze statistiek is gebaseerd op de 75404 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 09-12-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73678 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 09 dec 2017 04:15:40
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 1 jaar garantie op arbeid en onderdelen, Onsite Repair.
Lange productnaam IBM eServer System x3455 2.4GHz 650W Rack (1U) server :
De korte redactionele beschrijving van IBM eServer System x3455 2.4GHz 650W Rack (1U) server

System x3455, 1x AMD Opteron 2216 2.4GHz (2MB L2), 2048MB PC2-5300 ECC SDRAM, 2x 73.4GB 3Gb SAS HD, 2x Broadcom 5704 Gigabit Ethernet, ATI ES1000 (16 MB)
Meer>>>

IBM eServer System x3455 2.4GHz 650W Rack (1U) server:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor IBM eServer System x3455 2.4GHz 650W Rack (1U) server.
Uitstekend prestatievermogen, betaalbare prijs
Het IBM-systeem x3455 levert robuuste prestaties af, neemt weinig plaats in en dit alles tegen een betaalbare prijs. Het is ideaal voor rekenintensieve omgevingen, helpt optimaal gebruik te maken van uw business vandaag en helpt deze te beschermen voor de toekomst.

De x3455 die bestemd is voor wetenschappelijke, technische en financiele toepassingen, levert een I/O-bandbreedte af met ultrahoog prestatievermogen en versnelt de communicatie&mdash van processor naar processor, waardoor uw gegevens sneller verwerkt worden. Dankzij IBM eXtended I/O, biedt de x3455 een keuze aan aanvullende I/O-sleuven, waardoor uw bedrijf kan groeien om tegemoet te komen aan toekomstige behoeften.

De x3455 verstrekt een uitstekend prestatievermogen via een of twee dual-core processors. Maak gebruik van het uitstekend geheugenprestatievermogen tot maximum 48 GB, met krachtig DDR II-geheugen en zes DIMM's per processor dankzij de AMD Direct Connect architectuur.

Eenvoudig te beheren en in gebruik te nemen
Geavanceerde voorzieningen zoals netvoedingsbesturing, onbewaakt installatiebeheer en beheer op afstand via Serial Over Lan (SOL) helpen de x3455 om het beheer te vergemakkelijken. Deze munt uit op het vlak van snelle ingebruikname en analytisch computergebruik.

De x3455 is gemakkelijk te gebruiken en te beheren en biedt uitstekende prestaties in een 1U-pakket voor rekenintensieve omgevingen, tegen een betaalbare prijs.
Korte samenvatting IBM eServer System x3455 2.4GHz 650W Rack (1U) server:
Deze korte samenvatting van de IBM eServer System x3455 2.4GHz 650W Rack (1U) server-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
IBM eServer System x3455, 2,4 GHz, 2 GB, DDR2-SDRAM, 600 GB, 650 W, Rack (1U)
Lange samenvatting IBM eServer System x3455 2.4GHz 650W Rack (1U) server :

IBM eServer System x3455. Processorfamilie: AMD Opteron, Frequentie van processor: 2,4 GHz. Intern geheugen: 2 GB, Intern geheugentype: DDR2-SDRAM. Totale opslagcapaciteit: 600 GB, Harde schijf-interface: Serial Attached SCSI (SAS). Netvoeding: 650 W. Type behuizing: Rack (1U)

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van IBM eServer System x3455 2.4GHz 650W Rack (1U) server, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Processor
Frequentie van processor *
2,4 GHz
Processorfamilie *
AMD Opteron
Aantal geïnstalleerde processoren *
Aantal processoren en ondersteuning voor multi-processing
1
Processor cache type
L2
Processor cache
2 MB
Max. aantal SMP-processoren
2
Geheugen
Intern geheugen *
2 GB
Intern geheugentype *
DDR2-SDRAM
Maximum intern geheugen *
48 GB
Geheugenslots *
Het aantal en soort geheugenuitbreidingsslots. Een geheugenuitbreiding is vaak een goedkope manier om uw oude computer weer up-to-date te maken.
12x DIMM
ECC
ECC (Error Correction Code)-geheugen is geheugen dat in staat is om sommige geheugenproblemen op te lossen zonder gebruikersbemoeienis.
Yes
Opslagmedia
Totale opslagcapaciteit *
600 GB
Het aantal geïnstalleerde harde schijven *
2
Harde schijf-interface *
Serial Attached SCSI (SAS)
Opslagcapaciteit harde schijf
De opslagcapaciteit van de harde schijf in gigabyte (1 GB = 1 miljard bytes).
73,4 GB
Soorten RAID
RAID configuraties zijn configuraties waarin meerdere harde schijven samenwerken. Dit kan zowel softwarematig (door het besturingssysteem of door de 'controllers' op veel moderne moederborden) als hardwarematig (door een RAID kaart) geregeld worden. De verschillende soorten RAID hebben verschillende voor en nadelen. De belangrijkste op een rijtje:\n0 - (minimaal 2 harde schijven) Het systeem verdeelt gegevens over meerdere harde schijven, waardoor lezen en schrijven sneller gaat, maar wanneer er 1 harde schijf kapot gaat, gaat alle data verloren.\n1 - (minimaal 2 harde schijven) Het systeem slaat dezelfde gegevens op twee verschillende harde schijven op, zodat het falen van 1 van de 2 harde schijven niet automatisch tot verlies van data leidt en het lezen/vinden van gegevens soms sneller gaat.\n5 - (minimaal 3 harde schijven) Het systeem verdeelt de gegevens weer over meerdere harde schijven voor grotere lees- (en schrijf)snelheden, maar slaat op een extra harde schijf pariteitsgegevens op, zodat niet automatisch alle data verloren gaat als er 1 schijf kapot gaat. Nadeel bij softwarematige oplossingen is dat het berekenen van pariteitsgegevens veel processorkracht kost.\n10 - (minimaal 4 harde schijven) combinatie van RAID 0 en 1.\nJBOD - Het systeem 'plakt' de harde schijven achter elkaar, zodat het lijkt alsof u 1 harde schijf ter grootte van alle aangesloten harde schijven heeft. Levert verder geen betere prestaties of databeveiliging dan enkele harde schijven en zou eigenlijk alleen nuttig zijn in het theoretische geval dat u een bestand op zou willen slaan dat groter is dan een enkele harde schijf.
1
Grafisch
Maximum geheugen grafische adapter
De hoeveelheid geheugen van de video-adapter/kaart bepaalt, samen met de snelheid van uw grafische chip (GPU), hoe goed de grafische prestaties van uw computer zijn. Bijna alle moderne videokaarten hebben voldoende geheugen voor het afspelen van films, maar voor het spelen van spellen is het echter wel belangrijk veel videogeheugen te hebben. Vaak wordt systeemgeheugen ook dynamisch toegewezen als videogeheugen. In dat geval kan het virtuele videogeheugen fors groter zijn dan het fysieke videogeheugen.
16 MB
Netwerk
Netwerkfuncties
Gigabit Ethernet
Poorten & interfaces
Aantal USB 2.0-poorten *
USB 2.0 poorten hebben een data-overdrachtssnelheid van 480 Mbps, u kunt er allerlei randapparatuur op aansluiten en ze werken ook met USB 1.1 apparaten.
6
Aantal Ethernet LAN (RJ-45)-poorten *
2
Seriële poort(en) *
Seriële poorten werden veel gebruikt voor het aansluiten van een toetsenbord en een muis. Tegenwoordig worden ze wel gebruikt voor het doen van instellingen aan een router.
1
Design
Type behuizing *
De type(n) chasis. 1 unit (1U) is 1.75 inch of 4,45 cm).
Rack (1U)
Prestatie
Compatibele besturingssystemen *
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Microsoft Windows Server 2003, Red Hat Linux, SUSE LINUX
Energie
Netvoeding *
650 W
Gewicht en omvang
Breedte *
440 mm
Diepte *
653 mm
Hoogte *
Hoogte van het product
44 mm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
14,6 kg
Overige specificaties
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
440 x 653 x 44 mm
Grafische adapter
ES1000
Source Testseek-samenvatting Average rating
Reviews
Updated:
2011-09-27
Testseek heeft 2 proffesionele recensies verzameld voor IBM eServer System x3455. Het gemiddelde van deze proffesionele recensies is 72 van de 100. De gemiddelde score geeft aan hoe profesionals dit product waarderen. Klik hieronder om naar testseek te gaan en voor alle productbeoordelingen, -testen en -conclusies.
72%
X