Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

IBM WIRELESS LAN PCI ADAPTER II 54Mbit/s netwerkkaart & -adapter

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
IBM
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
WIRELESS LAN PCI ADAPTER II
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
73P4301
Categorie
Via een netwerk kunnen computers met elkaar communiceren en bijvoorbeeld websites, bestanden en printers met elkaar delen. De meest gebruikte netwerkstandaard is Ethernet, u herkent dit aan de vierkante stekkertjes met acht draadjes erin. Thuis en op kantoor begint ook draadloos netwerk met de 802.11b of de snellere 802.11g standaard steeds meer gebruikt te worden, hoewel wireless access points meestal toch nog via Ethernet op het reeds bestaande netwerk (bijvoorbeeld via een ADSL- of kabelmodem voor een internetverbinding) aangesloten moeten worden.
netwerkkaarten & -adapters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door IBM: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 25168
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 23 nov 2017 13:22:02
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: One year Customer Replaceable Unit.
Lange productnaam IBM WIRELESS LAN PCI ADAPTER II 54Mbit/s netwerkkaart & -adapter :
De korte redactionele beschrijving van IBM WIRELESS LAN PCI ADAPTER II 54Mbit/s netwerkkaart & -adapter

WIRELESS LAN PCI ADAPTER II MINI 802.11A B G NS (PC)
Meer>>>

IBM WIRELESS LAN PCI ADAPTER II 54Mbit/s netwerkkaart & -adapter:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor IBM WIRELESS LAN PCI ADAPTER II 54Mbit/s netwerkkaart & -adapter.
Incorporating the flexibility and performance of multiple Wireless LAN (WLAN) technologies in a single adapter, the 11a/b/g Wireless LAN Mini-PCI Adapter II joins existing Mini-PCI products, the Cisco Aironet Wireless 802.11b Mini-PCI Adapter by IBM and the Intel PRO/Wireless 2200BG Mini-PCI Adapter from IBM. Using wireless channels 1-11, this model of the 11a/b/g Wireless LAN Mini-PCI Adapter II is suitable for operation in Europe.

Features & Benefits:

Data transfer rates of:
6 Mbps to 54 Mbps for 802.11a
1 Mbps to 54 Mbps for 802.11g
1 Mbps to 11 Mbps for 802.11b
• 802.11a, 802.11g, and 802.11b seamless roaming and manual selection mode
• Mini PCI Type IIIb
Korte samenvatting IBM WIRELESS LAN PCI ADAPTER II 54Mbit/s netwerkkaart & -adapter:
Deze korte samenvatting van de IBM WIRELESS LAN PCI ADAPTER II 54Mbit/s netwerkkaart & -adapter-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
IBM WIRELESS LAN PCI ADAPTER II, 54 Mbit/s
Lange samenvatting IBM WIRELESS LAN PCI ADAPTER II 54Mbit/s netwerkkaart & -adapter :

IBM WIRELESS LAN PCI ADAPTER II. Overdrachtssnelheid (max): 54 Mbit/s

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van IBM WIRELESS LAN PCI ADAPTER II 54Mbit/s netwerkkaart & -adapter, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Bandbreedte
Overdrachtssnelheid (max) *
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
54 Mbit/s
Draadloos LAN
Draadloze standaard
IBM 11a/b/g Wi-Fi wireless
Protocollen
Datalink-protocollen
Een protocol is een taal of standaard die computers of andere apparatuur gebruiken om met elkaar te communiceren.
IEEE 802.11a, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
15 g
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
0 - 70 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
8 - 95 procent
Overige specificaties
Minimale systeemeisen
-Microsoft Windows XP -Microsoft Windows 2000
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
60 x 45 x 4 mm
X