Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

IBM 16 4PCI RapidFire 3140V2Adap netwerkkaart & -adapter

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
IBM
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
16 4PCI RapidFire 3140V2Adap
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
73P3869
Categorie
Via een netwerk kunnen computers met elkaar communiceren en bijvoorbeeld websites, bestanden en printers met elkaar delen. De meest gebruikte netwerkstandaard is Ethernet, u herkent dit aan de vierkante stekkertjes met acht draadjes erin. Thuis en op kantoor begint ook draadloos netwerk met de 802.11b of de snellere 802.11g standaard steeds meer gebruikt te worden, hoewel wireless access points meestal toch nog via Ethernet op het reeds bestaande netwerk (bijvoorbeeld via een ADSL- of kabelmodem voor een internetverbinding) aangesloten moeten worden.
netwerkkaarten & -adapters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door IBM: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 8784
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 23 nov 2017 13:28:03
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam IBM 16 4PCI RapidFire 3140V2Adap netwerkkaart & -adapter :
De korte redactionele beschrijving van IBM 16 4PCI RapidFire 3140V2Adap netwerkkaart & -adapter

16 4PCI RapidFire 3140V2Adap
Meer>>>

IBM 16 4PCI RapidFire 3140V2Adap netwerkkaart & -adapter:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor IBM 16 4PCI RapidFire 3140V2Adap netwerkkaart & -adapter.
The 3140V2 RapidFire Token Ring Adapter from Madge is easily integrated into any network. It is compatible with the latest PCI-based systems and supports automatic detection and selection of 4 or 16 Mb/sec ring speed, STP or UTP cable type and Full-duplex (DTR) or shared Token Ring connection. Featuring a high performance PCI bus master interface, it supports Wake-on-LAN, Remote Boot, ACPI (Advanced Configuration and Power Interface) and promiscuous (network interrogation) mode. A BootRom socket allows remote boot functionality, giving network administrators the ability to make PC start up more secure and controllable.
Korte samenvatting IBM 16 4PCI RapidFire 3140V2Adap netwerkkaart & -adapter:
Deze korte samenvatting van de IBM 16 4PCI RapidFire 3140V2Adap netwerkkaart & -adapter-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
IBM 16 4PCI RapidFire 3140V2Adap, Bedraad, PCI
Lange samenvatting IBM 16 4PCI RapidFire 3140V2Adap netwerkkaart & -adapter :

IBM 16 4PCI RapidFire 3140V2Adap. Connectiviteitstechnologie: Bedraad, Hostinterface: PCI

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van IBM 16 4PCI RapidFire 3140V2Adap netwerkkaart & -adapter, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Poorten & interfaces
Connectiviteitstechnologie *
De technologie die het apparaat gebruikt om verbinding te maken:\ndraadloos\nmet draad
Bedraad
Hostinterface *
Descriptions of the products host interface
PCI
Bandbreedte
Overdrachtssnelheid
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
0,016 Gbit/s
Protocollen
Datalink-protocollen
Een protocol is een taal of standaard die computers of andere apparatuur gebruiken om met elkaar te communiceren.
IEEE 802.5 Token Ring, IEEE 802.5r full-duplex Token Ring
Prestatie
Intern geheugen
De hoeveelheid werkgeheugen (RAM) die geïnstalleerd is in het systeem. Werkgeheugen is veel sneller dan gewoon permanent geheugen, zoals bijvoorbeeld een harde schijf en wordt door het apparaat gebruikt voor het tijdelijk opslaan van gegevens.
0,032 MB
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
11 g
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
0 - 50 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
10 - 90 procent
Overige specificaties
Stroomvoorziening
De stroomvoorziening die het apparaat nodig heeft.
+5V DC ±5%
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
130 x 78
X