Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

IBM ISCSI SERVER ADAPTER netwerkkaart & -adapter

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
IBM
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
ISCSI SERVER ADAPTER
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
73P3601
Categorie
Via een netwerk kunnen computers met elkaar communiceren en bijvoorbeeld websites, bestanden en printers met elkaar delen. De meest gebruikte netwerkstandaard is Ethernet, u herkent dit aan de vierkante stekkertjes met acht draadjes erin. Thuis en op kantoor begint ook draadloos netwerk met de 802.11b of de snellere 802.11g standaard steeds meer gebruikt te worden, hoewel wireless access points meestal toch nog via Ethernet op het reeds bestaande netwerk (bijvoorbeeld via een ADSL- of kabelmodem voor een internetverbinding) aangesloten moeten worden.
netwerkkaarten & -adapters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door IBM: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 12590
Deze statistiek is gebaseerd op de 75404 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73678 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 23 nov 2017 13:28:15
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: One year Limited warranty.
Lange productnaam IBM ISCSI SERVER ADAPTER netwerkkaart & -adapter :
De korte redactionele beschrijving van IBM ISCSI SERVER ADAPTER netwerkkaart & -adapter

ISCSI SERVER ADAPTER IN (MSD)
Meer>>>

IBM ISCSI SERVER ADAPTER netwerkkaart & -adapter:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor IBM ISCSI SERVER ADAPTER netwerkkaart & -adapter.
This iSCSI adapter option uses a new protocol that enables block-oriented storage data to be carried by Ethernet IP networks. It is a first-generation, hardware-based iSCSI Initiatior for IBM eServer xSeries servers to connect to iSCSI target devices, such as the IBM TotalStorage DS300 external storage enclosure. It provides hardware failover and remote boot capability. This option reduces CPU workloads by moving all protocol I/O processing off the host.

Features & Benefits:

• Works at speeds up to 1Gbps, full duplex.
• Supports both 3.3v and 5v slots.
• Single-port PCI-X 64-bit/133MHz copper adapter
• Half-high card with a standard size bracket
Korte samenvatting IBM ISCSI SERVER ADAPTER netwerkkaart & -adapter:
Deze korte samenvatting van de IBM ISCSI SERVER ADAPTER netwerkkaart & -adapter-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
IBM ISCSI SERVER ADAPTER, Bedraad, PCI
Lange samenvatting IBM ISCSI SERVER ADAPTER netwerkkaart & -adapter :

IBM ISCSI SERVER ADAPTER. Connectiviteitstechnologie: Bedraad, Hostinterface: PCI

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van IBM ISCSI SERVER ADAPTER netwerkkaart & -adapter, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Poorten & interfaces
Connectiviteitstechnologie *
De technologie die het apparaat gebruikt om verbinding te maken:\ndraadloos\nmet draad
Bedraad
Hostinterface *
Descriptions of the products host interface
PCI
Bandbreedte
Overdrachtssnelheid
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
1 Gbit/s
Protocollen
Datalink-protocollen
Een protocol is een taal of standaard die computers of andere apparatuur gebruiken om met elkaar te communiceren.
Gigabit Ethernet
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
0 - 50 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
8 - 80 procent
Overige specificaties
Vormfactor
Eigenschappen van de buitenkant van het product.
Plug-in
X