Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

IBM Mammoth-1 Tape Cartridge Tapecassette

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
IBM
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Mammoth-1 Tape Cartridge
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
59H2678
Categorie
Lege data tapes voor het maken back-ups en het opslaan van grote hoeveelheden data.
lege datatapes
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door IBM: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 01 nov 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 24217
Deze statistiek is gebaseerd op de 75002 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 01-11-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73286 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 13 dec 2017 05:33:45
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam IBM Mammoth-1 Tape Cartridge Tapecassette :
De korte redactionele beschrijving van IBM Mammoth-1 Tape Cartridge Tapecassette

8 mm tape, 20/40 GB
Meer>>>

IBM Mammoth-1 Tape Cartridge Tapecassette:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor IBM Mammoth-1 Tape Cartridge Tapecassette.
IBM offers 20GB (40GB with IDRC) with 170 meter Adanced Metal Evaporated 8mm tape cartridge.
Korte samenvatting IBM Mammoth-1 Tape Cartridge Tapecassette:
Deze korte samenvatting van de IBM Mammoth-1 Tape Cartridge Tapecassette-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
IBM Mammoth-1 Tape Cartridge, Tapecassette, 40 GB, Crème, 20 - 80 procent, 8 mm, 170 m
Lange samenvatting IBM Mammoth-1 Tape Cartridge Tapecassette :

IBM Mammoth-1 Tape Cartridge. Soort tape: Tapecassette, Capaciteit met compressie: 40 GB. Kleur van het product: Crème. Tape-maat: 8 mm, Tape-lengte: 170 m. Bedrijfstemperatuur, bereik: 50 - 113 °F, Totale opslagcapaciteit: 20 GB

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van IBM Mammoth-1 Tape Cartridge Tapecassette, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Prestatie
Soort tape *
Tapecassette
Capaciteit met compressie
De maximale opslagcapaciteit van een opslagmedium bij toepassing van datacompressie, uitgedrukt in gigabytes (miljarden bytes). Soms zijn de condities voor het bereiken van het maximum vermeld zoals de lengte van tape, het aantal opslag-units of het type opslagapparaat of opslagmedium.
40 GB
Design
Kleur van het product
Crème
Eisen aan de omgeving
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
20 - 80 procent
Gewicht en omvang
Tape-maat *
Het formaat van de tape in mm of de ondersteunde tapeformaten in geval van een apparaat.
8 mm
Tape-lengte
Tape Length
170 m
Overige specificaties
Bedrijfstemperatuur, bereik
50 - 113 °F
Totale opslagcapaciteit
20 GB
Land Distributor
Nederland 1 distributor(s)
Danmark 2 distributor(s)
Australia 1 distributor(s)