Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

IBM Hot-swap SAS/SATA 4-Pac HDD Option Upgrade Kit interne harde schijf

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
IBM
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Hot-swap SAS/SATA 4-Pac HDD Option Upgrade Kit
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
39Y8406
Categorie
Op een harde schijf kan veel informatie opgeslagen worden. Harde schijven zijn zeer snel in verhouding tot andere opslagapparaten en worden daarom het meest gebruikt in computers. Als u een harde schijf gaat kopen zijn er drie dingen waar u op moet letten:\
- De aansluiting, deze bepaalt voor een groot deel de snelheid waarmee data gelezen en geschreven kan worden van de schijf en bovendien of de schijf compatibel is met uw overige apparatuur.\
- De rotatiesnelheid, dit is de andere bepalende factor voor de snelheid van uw schijf, vooral ook voor de snelheid waarmee bestanden gevonden kunnen worden.\
- En als laatste natuurlijk de hoeveelheid opslagruimte, dus hoeveel gegevens er nu daadwerkelijk op uw schijf passen.
interne harde schijven
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door IBM: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 14 okt 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 28909
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 14-10-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 21 nov 2017 00:27:00
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: One year, On-site Repair (IOR).
Lange productnaam IBM Hot-swap SAS/SATA 4-Pac HDD Option Upgrade Kit interne harde schijf :
De korte redactionele beschrijving van IBM Hot-swap SAS/SATA 4-Pac HDD Option Upgrade Kit interne harde schijf

Hot-swap SAS/SATA 4-Pac HDD Option Upgrade Kit
Meer>>>
Korte samenvatting IBM Hot-swap SAS/SATA 4-Pac HDD Option Upgrade Kit interne harde schijf:
Deze korte samenvatting van de IBM Hot-swap SAS/SATA 4-Pac HDD Option Upgrade Kit interne harde schijf-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
IBM Hot-swap SAS/SATA 4-Pac HDD Option Upgrade Kit
Lange samenvatting IBM Hot-swap SAS/SATA 4-Pac HDD Option Upgrade Kit interne harde schijf :

IBM Hot-swap SAS/SATA 4-Pac HDD Option Upgrade Kit

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van IBM Hot-swap SAS/SATA 4-Pac HDD Option Upgrade Kit interne harde schijf, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Overige specificaties
Intern
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
Yes
Land Distributor
United Kingdom 1 distributor(s)
Danmark 1 distributor(s)
X