Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

IBM 4Gb Fibre Channel HBA (PCI-X, Single-Port, DS4000) Intern 4096Mbit/s netwerkkaart & -adapter

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
IBM
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
4Gb Fibre Channel HBA (PCI-X, Single-Port, DS4000)
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
39M5894
Categorie
Via een netwerk kunnen computers met elkaar communiceren en bijvoorbeeld websites, bestanden en printers met elkaar delen. De meest gebruikte netwerkstandaard is Ethernet, u herkent dit aan de vierkante stekkertjes met acht draadjes erin. Thuis en op kantoor begint ook draadloos netwerk met de 802.11b of de snellere 802.11g standaard steeds meer gebruikt te worden, hoewel wireless access points meestal toch nog via Ethernet op het reeds bestaande netwerk (bijvoorbeeld via een ADSL- of kabelmodem voor een internetverbinding) aangesloten moeten worden.
netwerkkaarten & -adapters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door IBM: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 19 jun 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 40348
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 19-06-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 21 dec 2017 06:19:09
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam IBM 4Gb Fibre Channel HBA (PCI-X, Single-Port, DS4000) Intern 4096Mbit/s netwerkkaart & -adapter :
De korte redactionele beschrijving van IBM 4Gb Fibre Channel HBA (PCI-X, Single-Port, DS4000) Intern 4096Mbit/s netwerkkaart & -adapter

4Gb Fibre Channel HBA (PCI-X, Single-Port, DS4000)
Meer>>>

IBM 4Gb Fibre Channel HBA (PCI-X, Single-Port, DS4000) Intern 4096Mbit/s netwerkkaart & -adapter:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor IBM 4Gb Fibre Channel HBA (PCI-X, Single-Port, DS4000) Intern 4096Mbit/s netwerkkaart & -adapter.
At IBM, we strive to lead in the invention, development and manufacture of the industry's most advanced information technologies, including computer systems, software, storage systems and microelectronics.
Korte samenvatting IBM 4Gb Fibre Channel HBA (PCI-X, Single-Port, DS4000) Intern 4096Mbit/s netwerkkaart & -adapter:
Deze korte samenvatting van de IBM 4Gb Fibre Channel HBA (PCI-X, Single-Port, DS4000) Intern 4096Mbit/s netwerkkaart & -adapter-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
IBM 4Gb Fibre Channel HBA (PCI-X, Single-Port, DS4000), Intern, Bedraad, PCI-X, 4096 Mbit/s
Lange samenvatting IBM 4Gb Fibre Channel HBA (PCI-X, Single-Port, DS4000) Intern 4096Mbit/s netwerkkaart & -adapter :

IBM 4Gb Fibre Channel HBA (PCI-X, Single-Port, DS4000). Intern, Connectiviteitstechnologie: Bedraad, Hostinterface: PCI-X. Overdrachtssnelheid (max): 4096 Mbit/s

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van IBM 4Gb Fibre Channel HBA (PCI-X, Single-Port, DS4000) Intern 4096Mbit/s netwerkkaart & -adapter, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Poorten & interfaces
Connectiviteitstechnologie *
De technologie die het apparaat gebruikt om verbinding te maken:\ndraadloos\nmet draad
Bedraad
Intern *
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
Yes
Hostinterface *
Descriptions of the products host interface
PCI-X
Bandbreedte
Overdrachtssnelheid (max) *
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
4096 Mbit/s
Minimale systeemeisen
Mac-compatibiliteit
Geschikt voor gebruik met een Macintosh computer.
No
Overige specificaties
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows Server 2003, Linux, NetWare
Aantal poorten
Het aantal externe poorten, in- en uitgangen, waarop andere apparaten aangesloten kunnen worden, dat het product heeft.
1
Land Distributor
Nederland 1 distributor(s)
Deutschland 4 distributor(s)
Czech Republic 1 distributor(s)
United Kingdom 2 distributor(s)
Danmark 1 distributor(s)
Polska 1 distributor(s)
Australia 2 distributor(s)
X