Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

IBM 160/320 GB DLTV4 Tape Drive Intern DLT 160GB tape drive

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
IBM
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
160/320 GB DLTV4 Tape Drive
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
39M5659
Categorie
Voor het maken van back-ups van al uw belangrijke data, waarbij snelheid niet heel belangrijk is, is opslag op tape zeer geschikt. Op tape kunt u grote hoeveelheden gegevens opslaan tegen een betaalbare prijs.
tape drives
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door IBM: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 03 sep 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 17983
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 03-09-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 30 mrt 2017 05:09:40
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: One-year limited warranty
Lange productnaam IBM 160/320 GB DLTV4 Tape Drive Intern DLT 160GB tape drive :
De korte redactionele beschrijving van IBM 160/320 GB DLTV4 Tape Drive Intern DLT 160GB tape drive

160/320 GB DLTV4 Tape Drive
Meer>>>

IBM 160/320 GB DLTV4 Tape Drive Intern DLT 160GB tape drive:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor IBM 160/320 GB DLTV4 Tape Drive Intern DLT 160GB tape drive.
The 160/320 GB Half-High Digital Linear Tape (DLT) V4 Internal SATA Tape Drive joins the IBM family of tape offerings available for IBM eServer xSeries and System x servers. Take advantage of solid performance, excellent data storage capacity, and a high-density form factor while using popular DLT backup technology.
Korte samenvatting IBM 160/320 GB DLTV4 Tape Drive Intern DLT 160GB tape drive:
Deze korte samenvatting van de IBM 160/320 GB DLTV4 Tape Drive Intern DLT 160GB tape drive-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
IBM 160/320 GB DLTV4 Tape Drive, DLT, 2:1, SATA, 160 GB, 320 GB, 10 MB/s
Lange samenvatting IBM 160/320 GB DLTV4 Tape Drive Intern DLT 160GB tape drive :

IBM 160/320 GB DLTV4 Tape Drive. Soort: DLT, Compressieratio: 2:1, Interface: SATA. Standaardcapaciteit: 160 GB, Capaciteit met compressie: 320 GB. Drive, overdrachtssnelheid: 10 MB/s. Gewicht: 1,3 kg. Afmetingen (BxDxH): 148 x 221 x 43,82 mm

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van IBM 160/320 GB DLTV4 Tape Drive Intern DLT 160GB tape drive, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Prestatie
Soort *
Characteristics of the device.
DLT
Compressieratio *
Met behulp van compressie kan er meer data opgeslagen worden op een medium. De compressieratio is de verhouding tussen de originele grootte van het bestand en de grootte van het gecomprimeerde bestand.
2:1
Interface
Interface-poorten om apparatuur te koppelen. USB (Universal Serial Bus) is een populaire (kabel) interface voor randapparatuur. USB 2.0 heeft een snelheid tot 480 Mbit/s (USB 1: 12 Mbit/s). De interface FireWire staat ook bekend als de IEEE 1394 standaard. Enhanced IDE (EIDE)wordt soms Fast ATA, Fast IDE of ATA-2 genoemd.
SATA
Opslagmedia
Standaardcapaciteit *
De hoeveelheid data die er op het medium opgeslagen kan worden (in gigabytes) zonder compressie toe te passen.
160 GB
Capaciteit met compressie *
De maximale opslagcapaciteit van een opslagmedium bij toepassing van datacompressie, uitgedrukt in gigabytes (miljarden bytes). Soms zijn de condities voor het bereiken van het maximum vermeld zoals de lengte van tape, het aantal opslag-units of het type opslagapparaat of opslagmedium.
320 GB
Data-uitwisseling
Drive, overdrachtssnelheid
10 MB/s
Design
Intern *
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
Yes
Eisen aan de omgeving
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
20 - 80 procent
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
10 - 40 °C
Hoogte, in bedrijf
-152 - 11292 m
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
1,3 kg
Overige specificaties
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
148 x 221 x 43,82 mm
X