Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

IBM FASTT 600 PACKAGE 1

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
IBM
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
FASTT 600 PACKAGE 1
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
25R0086
Categorie
Op een data-opslag-server kunt u grote hoeveelheden data opslaan. Sluit hem direct aan op uw computer als u hem alleen vanaf uw eigen computer wilt gebruiken, of sluit hem aan op uw lokale netwerk zodat iederen in uw huis/kantoor er gebruik van kan maken. Maak hem eventueel via internet beschikbaar, bijvoorbeeld beveiligd via VPN (als uw netwerk dit ondersteunt) of direct door de juiste NAT instelling in uw router te doen en uw server bijvoorbeeld van een ftp-server voorzien is, als u uw gegevens met de wereld wilt delen.
data-opslag-servers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door IBM: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 24551
Deze statistiek is gebaseerd op de 75554 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73825 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 29 mrt 2017 11:18:50
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam IBM FASTT 600 PACKAGE 1 :
De korte redactionele beschrijving van IBM FASTT 600 PACKAGE 1

FASTT 600 PACKAGE 1 (W EU LINE CORD;) IN (MSD)
Meer>>>

IBM FASTT 600 PACKAGE 1:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor IBM FASTT 600 PACKAGE 1.
Om competitief te zijn, heeft uw bedrijf nood aan de beste technologie die beschikbaar is. IBM zorgt ervoor dat zijn innoverende technologieën, hoe geavanceerd ook, altijd binnen uw handbereik liggen.


Belangrijkste kenmerken van de IBM TotalStorage FAStT600-opslagserver

• Werkt met FC-schijven van 36, 73 of 145 GB met een hoge capaciteit en een groot prestatievermogen, met een totale capaciteit tot 6 TB.

• Dynamische volume-uitbreiding en migratie van RAID-niveau om het gegevensbeheer te vereenvoudigen.

• Het ontwerp met zijn hoge beschikbaarheidgraad verbetert de gegevenstoegang nog.

• De schaalbaarheid van de configuratie en de optimalisering van het prestatievermogen komen tegemoet aan de behoeften van groeibedrijven.

Korte samenvatting IBM FASTT 600 PACKAGE 1:
Deze korte samenvatting van de IBM FASTT 600 PACKAGE 1-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
IBM FASTT 600 PACKAGE 1, 30 kg, 482 x 597 x 132 mm
Lange samenvatting IBM FASTT 600 PACKAGE 1 :

IBM FASTT 600 PACKAGE 1. Gewicht: 30 kg. Afmetingen (BxDxH): 482 x 597 x 132 mm

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van IBM FASTT 600 PACKAGE 1, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
30 kg
Overige specificaties
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
482 x 597 x 132 mm
X