Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

IBM X23 Data Cartridge

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
IBM
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
X23 Data Cartridge
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
24R2137
Categorie
Lege data tapes voor het maken back-ups en het opslaan van grote hoeveelheden data.
lege datatapes
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door IBM: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 26 aug 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 41569
Deze statistiek is gebaseerd op de 75034 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 26-08-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73322 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 29 mrt 2017 11:34:15
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam IBM X23 Data Cartridge :
De korte redactionele beschrijving van IBM X23 Data Cartridge

X23 Data Cartridge
Meer>>>

IBM X23 Data Cartridge:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor IBM X23 Data Cartridge.
This media tape pack supports VXA-2 tape drives.
Korte samenvatting IBM X23 Data Cartridge:
Deze korte samenvatting van de IBM X23 Data Cartridge-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
IBM X23 Data Cartridge, 160 GB, 8 mm, 230 m, 80 GB
Lange samenvatting IBM X23 Data Cartridge :

IBM X23 Data Cartridge. Capaciteit met compressie: 160 GB. Tape-maat: 8 mm, Tape-lengte: 230 m. Totale opslagcapaciteit: 80 GB

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van IBM X23 Data Cartridge, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Prestatie
Capaciteit met compressie
De maximale opslagcapaciteit van een opslagmedium bij toepassing van datacompressie, uitgedrukt in gigabytes (miljarden bytes). Soms zijn de condities voor het bereiken van het maximum vermeld zoals de lengte van tape, het aantal opslag-units of het type opslagapparaat of opslagmedium.
160 GB
Gewicht en omvang
Tape-maat *
Het formaat van de tape in mm of de ondersteunde tapeformaten in geval van een apparaat.
8 mm
Gewicht en omvang
Tape-lengte
Tape Length
230 m
Overige specificaties
Totale opslagcapaciteit
80 GB
Land Distributor
Australia 1 distributor(s)
X