Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

IBM 3573 Ultrium 3 4Gbps Fibre Tape Drive Intern LTO 400GB tape drive

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
IBM
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
3573 Ultrium 3 4Gbps Fibre Tape Drive
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
23R7261
Categorie
Voor het maken van back-ups van al uw belangrijke data, waarbij snelheid niet heel belangrijk is, is opslag op tape zeer geschikt. Op tape kunt u grote hoeveelheden gegevens opslaan tegen een betaalbare prijs.
tape drives
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door IBM: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 29 jun 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 20905
Deze statistiek is gebaseerd op de 75404 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 29-06-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73678 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 20 okt 2017 06:53:10
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam IBM 3573 Ultrium 3 4Gbps Fibre Tape Drive Intern LTO 400GB tape drive :
De korte redactionele beschrijving van IBM 3573 Ultrium 3 4Gbps Fibre Tape Drive Intern LTO 400GB tape drive

3573 Ultrium 3 4Gbps Fibre Tape Drive
Meer>>>

IBM 3573 Ultrium 3 4Gbps Fibre Tape Drive Intern LTO 400GB tape drive:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor IBM 3573 Ultrium 3 4Gbps Fibre Tape Drive Intern LTO 400GB tape drive.
As a global leader in the PC market, IBM develops, manufactures and markets cutting-edge, reliable, high-quality PC products and value-added professional services that provide customers around the world with smarter ways to be productive and competitive.
Korte samenvatting IBM 3573 Ultrium 3 4Gbps Fibre Tape Drive Intern LTO 400GB tape drive:
Deze korte samenvatting van de IBM 3573 Ultrium 3 4Gbps Fibre Tape Drive Intern LTO 400GB tape drive-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
IBM 3573 Ultrium 3 4Gbps Fibre Tape Drive, LTO, 2:1, 400 GB, 800 GB, 160 MB/s, 80 MB/s
Lange samenvatting IBM 3573 Ultrium 3 4Gbps Fibre Tape Drive Intern LTO 400GB tape drive :

IBM 3573 Ultrium 3 4Gbps Fibre Tape Drive. Soort: LTO, Compressieratio: 2:1. Standaardcapaciteit: 400 GB, Capaciteit met compressie: 800 GB. Dataoverdrachtssnelheid (sustained met compressie): 160 MB/s, Sustained data transfer rate (native): 80 MB/s. Kleur van het product: Grijs

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van IBM 3573 Ultrium 3 4Gbps Fibre Tape Drive Intern LTO 400GB tape drive, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Prestatie
Soort *
LTO
Compressieratio *
Met behulp van compressie kan er meer data opgeslagen worden op een medium. De compressieratio is de verhouding tussen de originele grootte van het bestand en de grootte van het gecomprimeerde bestand.
2:1
Opslagmedia
Standaardcapaciteit *
De hoeveelheid data die er op het medium opgeslagen kan worden (in gigabytes) zonder compressie toe te passen.
400 GB
Capaciteit met compressie *
De maximale opslagcapaciteit van een opslagmedium bij toepassing van datacompressie, uitgedrukt in gigabytes (miljarden bytes). Soms zijn de condities voor het bereiken van het maximum vermeld zoals de lengte van tape, het aantal opslag-units of het type opslagapparaat of opslagmedium.
800 GB
Data-uitwisseling
Dataoverdrachtssnelheid (sustained met compressie)
160 MB/s
Sustained data transfer rate (native)
80 MB/s
Design
Intern *
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
Yes
Kleur van het product
Grijs
X