Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

IBM 128MB NP DDR SDRAM UDIMM ECC geheugenmodule

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
IBM
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
128MB NP DDR SDRAM UDIMM
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
22P9271
Categorie
Het werkgeheugen, ook wel RAM (Random Access Memory) genaamd, is een belangrijk onderdeel van computers, servers en andere elektronica. Dit geheugen is over het algemeen veel sneller dan het permanente geheugen van uw computer en wordt gewist wanneer u de computer uitzet. Een geheugenuitbreiding is vaak een efficiënte en goedkope manier om uw wat oudere computer zo up te graden dat hij weer een tijd mee kan.
geheugenmodules
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door IBM: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 15196
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 08 nov 2017 19:38:22
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: Three years Customer Replaceable Unit.
Lange productnaam IBM 128MB NP DDR SDRAM UDIMM ECC geheugenmodule :
De korte redactionele beschrijving van IBM 128MB NP DDR SDRAM UDIMM ECC geheugenmodule

128MB NP DDR SDRAM UDIMM PC3200 CL3 NS (MSD)
Meer>>>

IBM 128MB NP DDR SDRAM UDIMM ECC geheugenmodule:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor IBM 128MB NP DDR SDRAM UDIMM ECC geheugenmodule.
Fast Double Data Rate PC3200 memory offers data transfer rates up to 3200MB/sec to help you get more out of demanding applications. Adding more IBM memory is one of the most cost-effective ways to help boost overall system performance, allowing more multi-tasking which saves time and hassle.

Features & Benefits:

• PC3200 DDR memory technology enables up to three times the memory performance of traditional SDRAM, with data transfer rates up to 3200MB/sec
• Compatible with 800MHz Front Side Bus (FSB) desktop PC systems, including IBM ThinkCentre M, A and S series. Note that IBM PC3200 DDR modules are not supported on 533MHz FSB systems
• One stop responsibility and accountability:
- IBM testing ensures compatibility with IBM systems
- Only IBM memory will assume IBM system limited warranty
- Strict IBM memory requirements and review of manufacturing processes delivers world respected IBM quality
- Backed by renowned IBM Service and Support
• PC3200 DDR modules can be mixed with PC2700 DDR modules in an 800MHz FSB system, but will default to the lower speed
Korte samenvatting IBM 128MB NP DDR SDRAM UDIMM ECC geheugenmodule:
Deze korte samenvatting van de IBM 128MB NP DDR SDRAM UDIMM ECC geheugenmodule-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
IBM 128MB NP DDR SDRAM UDIMM, 184-pin DIMM
Lange samenvatting IBM 128MB NP DDR SDRAM UDIMM ECC geheugenmodule :

IBM 128MB NP DDR SDRAM UDIMM. Geheugen form factor: 184-pin DIMM, CAS-latentie: 3, ECC

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van IBM 128MB NP DDR SDRAM UDIMM ECC geheugenmodule, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Geheugen
Geheugen form factor *
De uiterlijke kenmerken van de geheugenmodule
184-pin DIMM
CAS-latentie
CAS (Column Address Strobe)-latentiy is de tijd (in clock cycles) die het duurt om de kolom, die gelezen moet worden, in de tabel met gegevens te vinden.
3
ECC
ECC (Error Correction Code)-geheugen is geheugen dat in staat is om sommige geheugenproblemen op te lossen zonder gebruikersbemoeienis.
Yes
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
0 - 65 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
10 - 90 procent
Gewicht en omvang
Breedte
The measurement or extent of something from side to side.
134 mm
Diepte
The distance from the front to the back of something.
36 mm
Hoogte
Hoogte van het product
4 mm
Overige specificaties
Ondersteunde data-overdrachtsnelheden
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
Up to 3200MB/sec
Land Distributor
United Kingdom 1 distributor(s)
Danmark 1 distributor(s)
X