Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

IBM 8x 4x/32x/8x CD-RW/DVD-Rom CombiDrive Intern Zwart optisch schijfstation

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
IBM
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
8x 4x/32x/8x CD-RW/DVD-Rom CombiDrive
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
10K3790
Categorie
Met deze drives kunt u DVD\'s en/of CD\'s lezen en (her)schrijven in veel verschillende formaten. Let u bij DVD branders op het verschil tussen DVD+R en DVD-R, vaak kunnen branders niet allebei de formaten schrijven, soms ook wel. Als u een DVD brander koopt die slechts één van deze twee formaten kan schrijven moet u bij het kopen van beschrijfbare DVD\'s altijd opletten dat u de juiste schijfjes koopt. Nieuwere DVD spelers kunnen ook Dual Layer DVD\'s beschrijven, deze schijfjes hebben een capaciteit van 8.5GB in plaats van de gebruikelijke 4.7GB. DVD spelers/(her)schrijvers kunnen over het algemeen ook CD\'s lezen/(her)schrijven. \
De gebruikte snelheidsaanduidingen werken op de volgende manier: een 40x (spreek uit als "40 speed") CD brander kan veertig maal zo snel CD\'s branden als een ouderwetse audio-CD speler ze kon lezen, wat overeenkomt met 40 x 150 KB/s = 6 000 KB/s. Eén DVD speed is gelijk aan 1350 KB/s, dus 9 keer zo snel als één CD speed. Een 16x DVD speler is dus even snel als een 16
optische schijfstations
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door IBM: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 10772
Deze statistiek is gebaseerd op de 75404 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73678 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 12 okt 2017 16:08:53
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam IBM 8x 4x/32x/8x CD-RW/DVD-Rom CombiDrive Intern Zwart optisch schijfstation :
De korte redactionele beschrijving van IBM 8x 4x/32x/8x CD-RW/DVD-Rom CombiDrive Intern Zwart optisch schijfstation

IDE, zwart
Meer>>>

IBM 8x 4x/32x/8x CD-RW/DVD-Rom CombiDrive Intern Zwart optisch schijfstation:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor IBM 8x 4x/32x/8x CD-RW/DVD-Rom CombiDrive Intern Zwart optisch schijfstation.
The new IBM CD-RW/DVD-ROM Combination Drive combines the best technology and functionality from CD-RW drives and DVD-ROM drives into one drive. This combination drive writes CD-RW and CD-R media and reads all popular CD and DVD media.
Korte samenvatting IBM 8x 4x/32x/8x CD-RW/DVD-Rom CombiDrive Intern Zwart optisch schijfstation:
Deze korte samenvatting van de IBM 8x 4x/32x/8x CD-RW/DVD-Rom CombiDrive Intern Zwart optisch schijfstation-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
IBM 8x 4x/32x/8x CD-RW/DVD-Rom CombiDrive, Zwart, 2 MB, 8x, 4x, 32x, 25 - 85 procent
Lange samenvatting IBM 8x 4x/32x/8x CD-RW/DVD-Rom CombiDrive Intern Zwart optisch schijfstation :

IBM 8x 4x/32x/8x CD-RW/DVD-Rom CombiDrive. Kleur van het product: Zwart. Drive, omvang buffer: 2 MB. Schrijfsnelheid CD: 8x, Herschrijfsnelheid CD: 4x. Leessnelheid CD: 32x. Gewicht: 890 g

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van IBM 8x 4x/32x/8x CD-RW/DVD-Rom CombiDrive Intern Zwart optisch schijfstation, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Design
Intern *
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
Yes
Kleur van het product *
Zwart
Prestatie
Drive, omvang buffer
2 MB
Schrijfsnelheid
Schrijfsnelheid CD *
De snelheid van CD branders/spelers wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén CD speed is gelijk 150 KB/s, dat is precies de snelheid waarmee audio CD's afgespeeld worden.
8x
Herschrijfsnelheid CD
De snelheid van CD branders/spelers wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén CD speed is gelijk 150 KB/s, dat is precies de snelheid waarmee audio CD's afgespeeld worden.
4x
Leessnelheid
Leessnelheid CD *
De snelheid van CD branders/spelers wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén CD speed is gelijk 150 KB/s, dat is precies de snelheid waarmee audio CD's afgespeeld worden.
32x
DVD leessnelheid
De snelheid van een DVD brander/speler wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén DVD speed komt overeen met 1350 KB/s, dat is precies de snelheid die nodig is om een DVD videofilm te kunnen bekijken.
8x
Eisen aan de omgeving
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
25 - 85 procent
Temperatuur, in bedrijf
5 - 45 °C
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
890 g
Overige specificaties
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
145 x 200 x 41,5 mm
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
-Microsoft Windows Me -Microsoft Windows 2000 -Microsoft Windows NT 4.0 -Microsoft Windows 98 -Microsoft Windows 95
Drive devices burst data transfer rate (Multiword DMA)
16.7 MB/s
X