Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

I.R.I.S. Readiris Pro 11 Corporate Edition

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
I.R.I.S.
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Readiris Pro 11 Corporate Edition
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
SRICEPAMCIN110
Categorie
Optische schriftherkenning (OCR)-software
OCR software
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door I.R.I.S.: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 21 apr 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 17125
Deze statistiek is gebaseerd op de 75404 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 21-04-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73678 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 15 dec 2017 12:27:52
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam I.R.I.S. Readiris Pro 11 Corporate Edition :
De korte redactionele beschrijving van I.R.I.S. Readiris Pro 11 Corporate Edition

Readiris Pro 11, Corporate Edition, CD, MAC, PC, multilanguage
Meer>>>

I.R.I.S. Readiris Pro 11 Corporate Edition:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor I.R.I.S. Readiris Pro 11 Corporate Edition.
DistribueerReadiris Pro 11, de meest geavanceerde software voor optisch lezen voor MAC, zett snel gemakkelijk uw papieren documenten in elektronische dossiers om, die u in uw favoriete toepassing kunt bewerken.

U zult tijd en inspanning met Readiris Pro 11 besparen die niet alleen de tekst opnieuw typt maar ook de lay-out van uw oorspronkelijke documenten tot perfectie reproduceert. De kolommen van tekst, titels, fonts, opsommingen, lijsten, grafiek, etc… worden perfect gereproduceerd.

De PDF mogelijkheden van Readiris Pro 11 zullen u verbazen: u zult de informatie kunnen omzetten die in Pdf- dossiers wordt gesloten in bewerkbare teksten en ook uw documenten omzetten in Pdf- dossiers, en die in een geoptimaliseerde dossiergrootte aanbieden. Archiveren van en delen van informatie worden gemakkelijker dan ooit!Ongelooflijke voordelen- Reproduceert onmiddellijk uw document documenten met perfecte lay-out- Verandert snel uw Pdf- dossiers in bewerkbare documenten- Produceert gemakkelijk een grote verscheidenheid van outputformaten• (PDF, HTML, RTF, Tekst, beelddossiers, enz.)

Waarom overgaan naar Readiris Pro 11Readiris Pro 11 voor MAC OS is een belangrijke versie en kenmerkt vele verbeteringen t.o.v, vorige versies. De kracht van de nieuwe OCR software voert de nauwkeurigheid van de teksterkenning tot een ongekend niveau op!

1. Spaar Tijd en Inspanning met een Snel & Nauwkeurig Hulpmiddel voor productie verhoging dat geheel voor de meest recentste versies van MAC werd herontworpen OS X.Typ niet meer opnieuw! Readiris converteert in seconden papieren documenten en Pdf- dossiers in elektronische en bewerkbare dossiers met een tot 99.9% nauwkeurigheid!

2. Creër Geavanceerde Pdf- DossiersCreër gemakkelijk 4 types van Pdf- dossiers (beeld over tekst, tekst over beeld of tekst of beeld slechts) en optimaliseer de dossiergrootte voor het gemakkelijkere archiveren en het distribueren.

3. Verander Pdf- Dossiers in Bewerkbare Documenten Ontsluit de informatie die in Pdf- dossiers ligt opgesloten en plaats het in bewerkbare documenten met een perfecte lay-outreproductie op.

4. Zeer Groot Aantal Formaten van de Output: RTF, HTML, PDF, TEKST, ENZ.Zet uw documenten in het formaat om dat u het beste past en bewerk hen in uw favoriete toepassing.

5. Het uitstekende Behoud van het FormaatHercreert precies de originele documentlay-out: Readiris Pro reproduceert alle tekst formatteringen met inbegrip van kolommen, paragrafen, titels, opsommingen, lijsten en grafiek.

6. Nieuw en Makkelijk te gebruiken GebruikersinterfaceEen zeer eenvoudig, intuïtieve gebruikersinterface begeleidt u gemakkelijk door de herkenningsstappen: het proces van optisch lezen is gemakkelijker dan ooit!

7. De nieuwe Mogelijkheden van de Lezing van de StreepjescodeTeken eenvoudig een streepjescodevenster en de streepjescode informatie zal automatisch opnieuw getypt worden!

8. De unieke motor van de herkenning HandschriftSchrijf uw eigen persoonlijke nota's, scan hen af en zij zullen onmiddellijk herkend worden!

9. Nieuwe Configureerbare ToolbarToon, verberg, verander de plaats van de toolbarpictogrammen en creëer uw eigen toolbar als in MAC OS X standaardtoepassingen.

10. Een meertalige Software Readiris Pro kent 6 gebruikersinterfacetalen (Engels, Frans, Nederlands, Duits, Italiaans en Spaans) en herkent tot 118 talen!Met andere woorden, met Readiris Pro 11, zullen al uw papieren documenten in bewerkbare sneller, gemakkelijkere teksten worden herkend en worden nauwkeuriger dan ooit voordien omgezet!
Korte samenvatting I.R.I.S. Readiris Pro 11 Corporate Edition:
Deze korte samenvatting van de I.R.I.S. Readiris Pro 11 Corporate Edition-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
I.R.I.S. Readiris Pro 11 Corporate Edition, 120 MB, 128 MB, PowerPC, PC, Mac OS 10.x, Meertalig
Lange samenvatting I.R.I.S. Readiris Pro 11 Corporate Edition :

I.R.I.S. Readiris Pro 11 Corporate Edition. Minimaal benodigde schijfruimte: 120 MB, Minimale RAM: 128 MB, Minimale processor: PowerPC. Taalversie: Meertalig

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van I.R.I.S. Readiris Pro 11 Corporate Edition, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Taal
Taalversie *
Meertalig
Minimale systeemeisen
Minimaal benodigde schijfruimte
120 MB
Minimale RAM
De minimaal benodigde hoeveelheid werkgeheugen
128 MB
Minimale processor
PowerPC
Minimale systeemeisen
Platform
Description of a technology platform including a processor, chipset, platform software and wired networking capabilities
PC
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Mac OS 10.x
Mac-compatibiliteit
Geschikt voor gebruik met een Macintosh computer.
Yes
Technische details
Ondersteunde mediatypen
CD
Softwaretype
Doos
Source Testseek-samenvatting Average rating
Reviews
Updated:
2016-11-15
Testseek heeft 5 proffesionele recensies verzameld voor I.R.I.S. Readiris Pro 11 Corporate Edition. Het gemiddelde van deze proffesionele recensies is 84 van de 100. De gemiddelde score geeft aan hoe profesionals dit product waarderen. Klik hieronder om naar testseek te gaan en voor alle productbeoordelingen, -testen en -conclusies.
84%
X