Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

I.R.I.S. IRISPDF SERVER 5.0 International

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
I.R.I.S.
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
IRISPDF SERVER 5.0 International
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
SPDFISEUBPAUK500
Categorie
Optische schriftherkenning (OCR)-software
OCR software
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door I.R.I.S.: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 nov 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 7477
Deze statistiek is gebaseerd op de 74605 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-11-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 72877 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 02 sep 2017 04:21:08
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam I.R.I.S. IRISPDF SERVER 5.0 International :
De korte redactionele beschrijving van I.R.I.S. IRISPDF SERVER 5.0 International

IRISPDF SERVER 5.0 International
Meer>>>

I.R.I.S. IRISPDF SERVER 5.0 International:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor I.R.I.S. IRISPDF SERVER 5.0 International.
De meest robuuste oplossing om uw documenten te structureren, indexeren en converteren in geoptimaliseerde doorzoekbare tekstbestanden.

OCR-CONVERSIE
IRISPdf™ is de professionele oplossing die u nodig hebt voor het converteren van beelddocumenten naar volledig doorzoekbare en/of bewerkbare bestanden. De toepassing is gebaseerd op de verfijnde en meertalige technologie voor productie-OCR van I.R.I.S.. Voor elke
taal worden een uniek woordenboek en een unieke tekenset gebruikt. I.R.I.S. OCR is tot 4 keer sneller dan de meeste OCRmotoren.

GEAUTOMATISEERD PROCES
Grote volumes gescande documenten kunnen gemakkelijker naar tekstdocumenten worden geconverteerd met minimale tussenkomst van de gebruiker. In de watched folder modus hoeft u uw beelden alleen naar een watched folder te verzenden. Daarna neemt de software de conversie van deze beelden op zich. Na het instellen van de toepassing, volstaat
het in de batch-OCR-modus de software te laten weten wanneer de conversie moet worden gestart.

NAAMGEVING BESTANDEN
Op basis van uw behoeften biedt IRISPdf™ Server u meerdere opties om uw documenten een naam te geven. Als u al een structuur voor uw bestanden hebt gedefinieerd, zal IRISPdf™ Server uw bestanden converteren, uw structuur behouden en een XML-bestand van de gestructureerde indexen genereren.

OPTIMALISATIE VAN UW DOCUMENTEN VOOR DE ARCHIVERING
IRISPdf™ genereert niet alleen tekstbestanden, maar biedt ook talrijke functies voor het verbeteren van de beelden, zoals rechtzetten, het verwijderen van onzuiverheden, JPEG2000 Compressie, enz.
De PDF-indeling Beeld+Tekst, die ideaal is voor archivering, zal deze gezuiverde beelden plaatsen op de tekstlaag die zal worden gebruikt om het document terug te vinden. Uw gegevens zullen nooit meer verloren gaan en u zult uw documenten sneller dan ooit terugvinden.
Korte samenvatting I.R.I.S. IRISPDF SERVER 5.0 International:
Deze korte samenvatting van de I.R.I.S. IRISPDF SERVER 5.0 International-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
I.R.I.S. IRISPDF SERVER 5.0 International, PC, Meertalig
Lange samenvatting I.R.I.S. IRISPDF SERVER 5.0 International :

I.R.I.S. IRISPDF SERVER 5.0 International. Platform: PC. Taalversie: Meertalig

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van I.R.I.S. IRISPDF SERVER 5.0 International, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Bedankt voor dat u een datasheet compleet laat maken door Icecat.

Uw datasheet zal binnen een paar dagen compleet gemaakt worden.

Taal
Taalversie *
Meertalig
Minimale systeemeisen
Platform
Description of a technology platform including a processor, chipset, platform software and wired networking capabilities
PC
Minimale systeemeisen
Mac-compatibiliteit
Geschikt voor gebruik met een Macintosh computer.
No
Technische details
Ondersteunde mediatypen
CD-ROM
X