Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HyperX 2G, DDR RAM, , kit, PC3700, VALUERAM, 64MX64, CL2.0 2GB DRAM geheugenmodule

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HyperX
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
HyperX
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
2G, DDR RAM, HYPERX, kit, PC3700, VALUERAM, 64MX64, CL2.0
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
KHX3700K2/2G
Categorie
Het werkgeheugen, ook wel RAM (Random Access Memory) genaamd, is een belangrijk onderdeel van computers, servers en andere elektronica. Dit geheugen is over het algemeen veel sneller dan het permanente geheugen van uw computer en wordt gewist wanneer u de computer uitzet. Een geheugenuitbreiding is vaak een efficiënte en goedkope manier om uw wat oudere computer zo up te graden dat hij weer een tijd mee kan.
geheugenmodules
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HyperX: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 05 apr 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 9088
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 05-04-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 08 nov 2017 22:39:29
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
KHX3700K2/2G pdf datasheet (0,1MB)
Here, we only show product PDFs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.
Garantie: Levenslange garantie
Lange productnaam HyperX 2G, DDR RAM, , kit, PC3700, VALUERAM, 64MX64, CL2.0 2GB DRAM geheugenmodule :
De korte redactionele beschrijving van HyperX 2G, DDR RAM, , kit, PC3700, VALUERAM, 64MX64, CL2.0 2GB DRAM geheugenmodule

Hyper X
Meer>>>

HyperX 2G, DDR RAM, , kit, PC3700, VALUERAM, 64MX64, CL2.0 2GB DRAM geheugenmodule:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HyperX 2G, DDR RAM, , kit, PC3700, VALUERAM, 64MX64, CL2.0 2GB DRAM geheugenmodule.
Kingston Technology is de wereldwijde onafhankelijke marktleider op het gebied van geheugen. Het bedrijf staat erom bekend kwalitatief hoogwaardige geheugenproducten te leveren voor een aantrekkelijke prijs. HyperX-geheugenmodules zijn ontworpen voor veeleisende computergebruikers en hoge prestaties, en bieden dus hoge snelheden en lage latency. Bij de fabricage van HyperX-geheugenmodules worden alleen de allerbeste onderdelen gebruikt. Dit garandeert optimale prestaties. Alle Kingston HyperX-geheugenmodules hebben een levenslange garantie.
Korte samenvatting HyperX 2G, DDR RAM, , kit, PC3700, VALUERAM, 64MX64, CL2.0 2GB DRAM geheugenmodule:
Deze korte samenvatting van de HyperX 2G, DDR RAM, , kit, PC3700, VALUERAM, 64MX64, CL2.0 2GB DRAM geheugenmodule-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HyperX HyperX 2G, DDR RAM, HYPERX, kit, PC3700, VALUERAM, 64MX64, CL2.0, 2 GB, DRAM
Lange samenvatting HyperX 2G, DDR RAM, , kit, PC3700, VALUERAM, 64MX64, CL2.0 2GB DRAM geheugenmodule :

HyperX HyperX 2G, DDR RAM, HYPERX, kit, PC3700, VALUERAM, 64MX64, CL2.0. Intern geheugen: 2 GB, Intern geheugentype: DRAM, CAS-latentie: 2

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HyperX 2G, DDR RAM, , kit, PC3700, VALUERAM, 64MX64, CL2.0 2GB DRAM geheugenmodule, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Geheugen
Intern geheugen *
A computer's memory which is directly accessible to the CPU.
2 GB
Geheugen
Intern geheugentype *
The type of internal memory such as RAM, GDDR5.
DRAM
CAS-latentie
CAS (Column Address Strobe)-latentiy is de tijd (in clock cycles) die het duurt om de kolom, die gelezen moet worden, in de tabel met gegevens te vinden.
2