Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP CarePack 3Y LaserJet MFP

X
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
CarePack 3Y LaserJet MFP
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
UX439E
GTIN (EAN/UPC) :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0886111713936
Categorie
Extending the warranty & support beyond that offered by the manufacturer/retailer, so that the purchase is covered for a longer period of time.
Garantie- en supportuitbreidingen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt doorHP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
Productraadplegingen: 25187
Deze statistiek is gebaseerd op de 87840 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 85841 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 23 jan 2020 11:02:46
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam HP CarePack 3Y LaserJet MFP :
De korte redactionele beschrijving van HP CarePack 3Y LaserJet MFP

HP 3 year Service Plan with Return to Depot Support for Color LaserJet MFP Printers
Meer>>>
HP CarePack 3Y LaserJet MFP:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP CarePack 3Y LaserJet MFP.

HP Care Pack services bieden hogere serviceniveaus en uitbreiding van de garantiedekking – dat geeft u een gerust gevoel omdat uw onderneming altijd operationeel blijft.

• Support via telefonische assistentie op afstand om te beginnen met de oplossen van het probleem. Als het probleem niet op afstand kan worden opgelost, brengt u uw pc naar een door HP aangewezen reparatiecentrum voor reparatie of vervanging.

Korte samenvatting HP CarePack 3Y LaserJet MFP:
Deze korte samenvatting van de HP CarePack 3Y LaserJet MFP-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

HP CarePack 3Y LaserJet MFP, 3 jaar

Lange samenvatting HP CarePack 3Y LaserJet MFP:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP CarePack 3Y LaserJet MFP, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

HP CarePack 3Y LaserJet MFP. Aantal jaar: 3 jaar

Kenmerken
Aantal jaar
3 jaar
Land Distributeur
México 1 distributor(s)
United Arab Emirates 1 distributor(s)
Customer service details
X