Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP Software Technical Support, Unlimited, 24x7, 3 year for VMware ESX Vin to Ent 2 CPU Upgrade

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Software Technical Support, Unlimited, 24x7, 3 year for VMware ESX Vin to Ent 2 CPU Upgrade
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
UE854E
Categorie
Extending the warranty & support beyond that offered by the manufacturer/retailer, so that the purchase is covered for a longer period of time.
garantie- en supportuitbreidingen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 04 jul 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 13599
Deze statistiek is gebaseerd op de 75554 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 04-07-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73825 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 08 nov 2017 18:24:25
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam HP Software Technical Support, Unlimited, 24x7, 3 year for VMware ESX Vin to Ent 2 CPU Upgrade :
De korte redactionele beschrijving van HP Software Technical Support, Unlimited, 24x7, 3 year for VMware ESX Vin to Ent 2 CPU Upgrade

Software Technical Support, Unlimited, 24x7, 3 year for VMware ESX Vin to Ent 2 CPU Upgrade
Meer>>>

HP Software Technical Support, Unlimited, 24x7, 3 year for VMware ESX Vin to Ent 2 CPU Upgrade:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP Software Technical Support, Unlimited, 24x7, 3 year for VMware ESX Vin to Ent 2 CPU Upgrade.
Oplossen van problemen, elke dag, de hele dag door - plus kostenbesparende software-updates

HP 24x7 Software Technical Support biedt dag in, dag uit op elk uur van de dag uitgebreide services en kostenbesparende updates om u te helpen de prestaties en beschikbaarheid van uw HP-software en die van andere vooraanstaande leveranciers te verbeteren.

Deze handige HP Care Pack-service geeft uw IT-team rechtstreeks toegang tot de IT Response Centers van HP. De ervaren engineers van het Response Center bieden betrouwbare adviezen op het terrein van aspecten als softwarefuncties en gebruik, diagnose en oplossing van problemen en het identificeren van onvolkomenheden in de software. Alle leden van uw IT-personeel hebben langs elektronische weg toegang tot essentiële product- en supportinformatie.

Daarnaast biedt 24x7 Software Technical Support u software-updates tegen aanzienlijk lagere abonnementskosten. Hierbij zijn ook nieuwe versies inbegrepen van HP-software en een aantal softwareproducten van andere leveranciers, evenals patches, documentatie en licenties voor het gebruik en kopiëren ervan.

Kies voor 24x7 Software Technical Support als u het volgende wilt bereiken:

- De productiviteit van systeemmanagers en operators verhogen
- De systeemprestaties verbeteren en downtime als gevolg van onvolkomenheden in de software verminderen
- De oplossing van problemen versnellen door de beschikbaarheid van deskundig technisch personeel op het moment dat u dit nodig hebt
- Een consistente servicedekking binnen al uw geografisch verspreide sites
- HP-software en een aantal softwareproducten van andere leveranciers updaten tegen voorspelbare kosten
- Profiteren van abonnementskortingen voor software-updates
- Ervoor zorgen dat u altijd voldoet aan de licentie-overeenkomst

Hoofdpunten van de service

- 24x7x365 toegang tot technisch personeel - U kunt per telefoon, via elektronische communicatie of fax contact opnemen met de engineers van het HP Response Center voor assistentie bij het oplossen van problemen bij de implementatie of de werking van uw software. De service is op elk moment van de dag beschikbaar, ook op feestdagen.
- Probleemanalyse en -oplossing - HP Services biedt correctieve ondersteuning voor het verhelpen van aanwijsbare en reproduceerbare softwareproblemen en hulp bij het identificeren van problemen die moeilijk te reproduceren zijn. Daarnaast kunt u assistentie verkrijgen bij het zoeken naar de oorzaak van problemen en het instellen van configuratieparameters.
- Support voor softwarefunctionaliteit en -bediening - HP biedt informatie over de nieuwste functionaliteit van producten en over bekende problemen en oplossingen, plus advies voor en assistentie bij het werken ermee.
- Escalatie management - HP bechikt over beproefde escalatieprocedures waarbij de hulp wordt ingeroepen van specialisten van HP en een aantal andere leveranciers.
- Installatie-advies - Er is adviserende ondersteuning beschikbaar voor hulp bij het installeren en updaten van zelfstandige toepassingen en producten die zijn geïnstalleerd in een netwerkomgeving.
- Software-updates en licenties - Alle updates van HP-software en documentatie en producten van een aantal andere leveranciers zijn beschikbaar voor uw systeemmanager. U ontvangt een licentie voor het gebruiken en kopiëren van de software-updates voor alle systemen die vallen onder de oorspronkelijke softwarelicentie.
- Elektronische software-informatie - U hebt toegang tot de elektronische supportvoorziening van HP voor softwarebatches, een database met symptomen en oplossingen, productbeschrijvingen, specificaties, technische literatuur en nog veel meer.
Korte samenvatting HP Software Technical Support, Unlimited, 24x7, 3 year for VMware ESX Vin to Ent 2 CPU Upgrade:
Deze korte samenvatting van de HP Software Technical Support, Unlimited, 24x7, 3 year for VMware ESX Vin to Ent 2 CPU Upgrade-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP Software Technical Support, Unlimited, 24x7, 3 year for VMware ESX Vin to Ent 2 CPU Upgrade, 3 jaar, 7x24
Lange samenvatting HP Software Technical Support, Unlimited, 24x7, 3 year for VMware ESX Vin to Ent 2 CPU Upgrade :

HP Software Technical Support, Unlimited, 24x7, 3 year for VMware ESX Vin to Ent 2 CPU Upgrade. Aantal jaar: 3 jaar, Service-uren (days x hours): 7x24

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP Software Technical Support, Unlimited, 24x7, 3 year for VMware ESX Vin to Ent 2 CPU Upgrade, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Kenmerken
Aantal jaar
Period of time over which the product may be used.
3 jaar
Kenmerken
Service-uren (days x hours)
7x24
Merk Beeld Artikelcode product Voorraad Prijs vanaf
Hewlett Packard Enterprise

Hewlett Packard Enterprise VMware ESX Enterprise 2P License SW
(show image)
430341-B21 VMware ESX Enterprise 2P License SW  — 
X