Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP UE345E garantie- en supportuitbreiding

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
UE345E
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
UE345E
Categorie
Extending the warranty & support beyond that offered by the manufacturer/retailer, so that the purchase is covered for a longer period of time.
garantie- en supportuitbreidingen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 26 jan 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 41531
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 26-01-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 08 nov 2017 11:59:31
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam HP UE345E garantie- en supportuitbreiding :
De korte redactionele beschrijving van HP UE345E garantie- en supportuitbreiding

HP 1year 9x5 3Incidents Rmote Graphics SW Technical Support
Meer>>>

HP UE345E garantie- en supportuitbreiding:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP UE345E garantie- en supportuitbreiding.
HP technische softwaresupport biedt uitgebreide services en kostenbesparende updates om de prestaties en beschikbaarheid van software van HP en andere toonaangevende vendors te verbeteren.

- Direct contact met en hulp van technici van het HP Response Center – per telefoon of elektronische communicatie.
- Hulp bij het opsporen en oplossen van problemen en het instellen van configuratieparameters.
- Complete product- en documentatie-updates voor software van HP en geselecteerde andere fabrikanten zijn beschikbaar voor uw systeembeheerder.
- Toegang tot HP's elektronische supportfaciliteit, voor softwarepatches, een symptoom-oplossing database, productomschrijvingen, specificaties, technische literatuur en meer.
Korte samenvatting HP UE345E garantie- en supportuitbreiding:
Deze korte samenvatting van de HP UE345E garantie- en supportuitbreiding-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP UE345E, 1 jaar, 5x9
Lange samenvatting HP UE345E garantie- en supportuitbreiding :

HP UE345E. Aantal jaar: 1 jaar, Service-uren (days x hours): 5x9

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP UE345E garantie- en supportuitbreiding, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Kenmerken
Aantal jaar
Period of time over which the product may be used.
1 jaar
Kenmerken
Service-uren (days x hours)
5x9
Land Distributor
Nederland 1 distributor(s)
United Kingdom 1 distributor(s)
Australia 1 distributor(s)
X