Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP Post Warranty Service, 4-Hour, 13x5 Onsite, HW Support, 1 year

X
Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Post Warranty Service, 4-Hour, 13x5 Onsite, HW Support, 1 year
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
UA216PE
Datasheetkwaliteit: aangemaakt doorHP
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt doorHP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
Productraadplegingen: 7354
Deze statistiek is gebaseerd op de 96241 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 94057 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 04 Apr 2019 04:28:19
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: P
Meer>>>
HP Post Warranty Service, 4-Hour, 13x5 Onsite, HW Support, 1 year:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP Post Warranty Service, 4-Hour, 13x5 Onsite, HW Support, 1 year.

HP Care Pack services bieden hogere serviceniveaus en uitbreiding van de garantiedekking – dat geeft u een gerust gevoel omdat uw onderneming altijd operationeel blijft.

Korte samenvatting HP Post Warranty Service, 4-Hour, 13x5 Onsite, HW Support, 1 year:
Deze korte samenvatting van de HP Post Warranty Service, 4-Hour, 13x5 Onsite, HW Support, 1 year-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

HP Post Warranty Service, 4-Hour, 13x5 Onsite, HW Support, 1 year

Lange samenvatting HP Post Warranty Service, 4-Hour, 13x5 Onsite, HW Support, 1 year:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP Post Warranty Service, 4-Hour, 13x5 Onsite, HW Support, 1 year, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

HP Post Warranty Service, 4-Hour, 13x5 Onsite, HW Support, 1 year