Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP 5 year Next business day ProLiant DL38x Packaged Cluster Hardware Support

X
Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
5 year Next business day ProLiant DL38x Packaged Cluster Hardware Support
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
UA011A
Categorie
Extending the warranty & support beyond that offered by the manufacturer/retailer, so that the purchase is covered for a longer period of time.
garantie- en supportuitbreidingen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt door HP
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 19 jan 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 8557
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 19-01-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 30 mrt 2017 08:35:23
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam HP 5 year Next business day ProLiant DL38x Packaged Cluster Hardware Support :
De korte redactionele beschrijving van HP 5 year Next business day ProLiant DL38x Packaged Cluster Hardware Support

Next Day Onsite Response, 5 year for DL385 G1 Packaged Cluster
Meer>>>

HP 5 year Next business day ProLiant DL38x Packaged Cluster Hardware Support:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP 5 year Next business day ProLiant DL38x Packaged Cluster Hardware Support.
Deskundige service de volgende dag - en u bepaalt zelf wat eronder valt

Verbeter de beschikbaarheid en productiviteit van uw apparatuur met hoogwaardige ondersteuning voor uw HP hardware en componenten, onsite en op afstand. Onder deze flexibele HP Care Pack service vallen dekstops, workstations, servers, notebooks, netwerkapparatuur en printers.

Kies voor volgende werkdag onsite support als u:

- de dekking van de standaard fabrieksgarantie van uw hardware wilt uitbreiden of verlengen
- het gemak van onsite support wenst
- de prestatie en uptime van uw hardware wilt verbeteren
- meer wilt halen uit uw investeringen in hardware van HP
- een geografisch consistente servicedekking wenst

Belangrijkste voordelen van de service

- Probleemdiagnose en support op afstand - HP Services werkt met elektronische tools voor support op afstand bij het opsporen van problemen en het implementeren van de oplossing.
- Onsite support op de volgende werkdag - Voor technische problemen die niet op afstand kunnen worden opgelost, zal een door HP bevoegde servicemedewerker een bezoek brengen aan uw locatie op de werkdag die volgt op de dag dat uw aanvraag is geregistreerd als dit conform uw servicecontract is. HP Services zorgt ervoor dat de hardware die onder de service valt, weer draait en repareert of vervangt indien nodig componenten of een hele unit. Alle onderdelen en materialen zijn bij de service inbegrepen.
- Mogelijke service niveaus
- Standaard kantoortijden, standaard werkdagen: Service is van maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 17:00 uur beschikbaar, met uitzondering van algemeen erkende feestdagen
- Verlengde kantoortijden, standaard werkdagen: Service is beschikbaar van 08.00 - 21.00 uur van maandag tot en met vrijdag, algemeen erkende feestdagen uitgezonderd.
- 24x7: De service is elke dag gedurende 24 uur beschikbaar, ook op algemeen erkende feestdagen.
- Escalatiebeheer - Gevestigde escalatieprocedures zijn gegrond op de gespecialiseerde expertise van HP en haar gecertificeerde services partners.
Korte samenvatting HP 5 year Next business day ProLiant DL38x Packaged Cluster Hardware Support:
Deze korte samenvatting van de HP 5 year Next business day ProLiant DL38x Packaged Cluster Hardware Support-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP 5 year Next business day ProLiant DL38x Packaged Cluster Hardware Support
Lange samenvatting HP 5 year Next business day ProLiant DL38x Packaged Cluster Hardware Support :

HP 5 year Next business day ProLiant DL38x Packaged Cluster Hardware Support

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP 5 year Next business day ProLiant DL38x Packaged Cluster Hardware Support, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
X