Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP Support Plus 3 year for NAS B2000 v2 Server without Storage

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Support Plus 3 year for NAS B2000 v2 Server without Storage
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
U6347E
Categorie
Extending the warranty & support beyond that offered by the manufacturer/retailer, so that the purchase is covered for a longer period of time.
garantie- en supportuitbreidingen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 22 sep 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 9268
Deze statistiek is gebaseerd op de 75404 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 22-09-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73678 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 08 nov 2017 09:23:00
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam HP Support Plus 3 year for NAS B2000 v2 Server without Storage :
De korte redactionele beschrijving van HP Support Plus 3 year for NAS B2000 v2 Server without Storage

Support Plus 3 year for NAS B2000 v2 Server without Storage
Meer>>>

HP Support Plus 3 year for NAS B2000 v2 Server without Storage:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP Support Plus 3 year for NAS B2000 v2 Server without Storage.
hardware- en softwareservices uit één bron - plus kostenbesparingen op software product updates en nog veel meer

Met HP Support Plus verhoogt u de prestaties en de beschikbaarheid van de IT-infrastructuur met uitgebreide, consistente hardware- en softwareservices. Technici van HP Services zorgen in samenwerking met uw IT-medewerkers voor onsite hardware support en telefonische software support gedurende 13 uur per dag en 5 dagen per week. De dekking van de service omvat HP producten en hardware en software van verschillende andere fabrikanten.

Bovendien beschikt u via dit gebruiksvriendelijke HP Care Pack servicepakket over software product updates tegen lage prijzen.

Kies voor Support Plus als u:

- de bedrijfstijd wilt verbeteren dankzij snelle hardware- en softwareservices
- tegen een betaalbare prijs deskundige ondersteuning wenst voor producten van verschillende fabrikanten
- een consistente servicedekking wenst in geografisch gespreide locaties
- software product updates van HP en bepaalde andere fabrikanten wilt aanschaffen tegen voorspelbare kosten
- wilt besparen op abonnementen voor software product updates

belangrijkste voordelen van de service

- telefonische ondersteuning voor software - Een technicus van een HP IT Response Center zorgt voor een analyse en een oplossing van het probleem binnen 2 uur nadat uw aanvraag is geregistreerd. Het Center biedt tevens assistentie bij het oplossen van problemen, het instellen van configuratieparameters, en het gebruiken van applicaties, besturingssystemen en hulpprogramma's.
- onsite hardwareondersteuning met een reactie binnen 4 uur - Bij problemen die niet op afstand kunnen worden opgelost, biedt HP Services onsite technische support om de onder de garantie vallende apparatuur weer operationeel te krijgen en onderdelen of indien nodig complete eenheden, te repareren of te vervangen. Een door HP erkende vertegenwoordiger komt binnen 4 uur na registratie van uw aanvraag naar uw locatie. De garantie dekt alle benodigde onderdelen en materialen.
- dekking binnen verlengde kantoortijden - De service is onsite en op afstand beschikbaar van 08.00 - 21.00 uur van maandag tot en met vrijdag, met uitzondering van erkende feestdagen. Aanvragen die buiten deze servicetijden binnenkomen, worden geregistreerd op de volgende standaard werkdag.
- Escalatiemanagement - De toegepaste escalatieprocedures maken gebruik van de expertise van HP en van een aantal andere fabrikanten van hardware en software.
- software updates en licenties - Volledige updates voor softwareproducten en handleidingen van HP en bepaalde andere fabrikanten zijn beschikbaar voor de systeembeheerder. U ontvangt een licentie voor het gebruiken en het kopiëren van de updates op alle systemen die onder de oorspronkelijke softwarelicentie vallen. Service op basis van een abonnement levert aanzienlijke kostenbesparingen op in vergelijking met de kosten van afzonderlijke updates.
- elektronische ondersteuning - Toegang tot de elektronische supportfaciliteit van HP voor softwarepatches, een oplossingendatabase, productbeschrijvingen, specificaties, technische documentatie enzovoorts.
Korte samenvatting HP Support Plus 3 year for NAS B2000 v2 Server without Storage:
Deze korte samenvatting van de HP Support Plus 3 year for NAS B2000 v2 Server without Storage-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP Support Plus 3 year for NAS B2000 v2 Server without Storage, 1, 1 jaar
Lange samenvatting HP Support Plus 3 year for NAS B2000 v2 Server without Storage :

HP Support Plus 3 year for NAS B2000 v2 Server without Storage. Aantal licenties: 1, Aantal jaar: 1 jaar

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP Support Plus 3 year for NAS B2000 v2 Server without Storage, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Kenmerken
Aantal licenties
1
Kenmerken
Aantal jaar
1 jaar
X