Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP U5000E garantie- en supportuitbreiding

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
U5000E
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
U5000E
Categorie
Extending the warranty & support beyond that offered by the manufacturer/retailer, so that the purchase is covered for a longer period of time.
garantie- en supportuitbreidingen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 07 dec 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 65428
Deze statistiek is gebaseerd op de 75404 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 07-12-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73678 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 15 dec 2017 11:49:54
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam HP U5000E garantie- en supportuitbreiding :
De korte redactionele beschrijving van HP U5000E garantie- en supportuitbreiding

HP 3 year Accidental Damage Protection Pickup and Return iPAQ Service
Meer>>>

HP U5000E garantie- en supportuitbreiding:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP U5000E garantie- en supportuitbreiding.
Dit HP Care Pack combineert uitgebreide dekking met bescherming tegen onvoorziene reparatiekosten ten gevolge van ongelukken die kunnen gebeuren tijdens een normaal gebruik van uw HP product.

• 3 jaar uitgebreide hardwarebescherming met handige offsite haal- en brengservice voor uw HP product.


• Geen directe kosten voor reparatie of vervanging ten gevolge van ongelukken die tijdens normaal gebruik van uw HP computerproduct kunnen plaatsvinden.


• Een gerust gevoel bij onverwachte hardwareproblemen.
• Levering van HP Care Pack services door een netwerk van geaccrediteerde partners of een HP technicus waarborgt de best mogelijke service.
Korte samenvatting HP U5000E garantie- en supportuitbreiding:
Deze korte samenvatting van de HP U5000E garantie- en supportuitbreiding-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP U5000E, 3 jaar, Ophalen & terugbrengen
Lange samenvatting HP U5000E garantie- en supportuitbreiding :

HP U5000E. Aantal jaar: 3 jaar, Soort: Ophalen & terugbrengen

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP U5000E garantie- en supportuitbreiding, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Kenmerken
Aantal jaar
3 jaar
Kenmerken
Soort
Ophalen & terugbrengen
Compatibiliteit
Systemen waarmee het product samenwerkt.
iPAQ
Land Distributor
Nederland 1 distributor(s)
United Kingdom 2 distributor(s)
Australia 2 distributor(s)
X