Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP 3year Next Business DayExchange iPAQ Service

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
3year Next Business DayExchange iPAQ Service
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
U4998E
Categorie
Extending the warranty & support beyond that offered by the manufacturer/retailer, so that the purchase is covered for a longer period of time.
garantie- en supportuitbreidingen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 72178
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 08 nov 2017 18:26:15
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam HP 3year Next Business DayExchange iPAQ Service :
De korte redactionele beschrijving van HP 3year Next Business DayExchange iPAQ Service

HP 3 year Next business day Exchange iPAQ Service
Meer>>>

HP 3year Next Business DayExchange iPAQ Service:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP 3year Next Business DayExchange iPAQ Service.
HP Care Pack services bieden hogere serviceniveaus en uitbreiding van de garantiedekking – dat geeft u een gerust gevoel omdat uw onderneming altijd operationeel blijft.

• HP biedt snelle vervanging van defecte apparaten op de volgende dag als het probleem niet op afstand kan worden opgelost.


• Een praktisch, kostenbesparend alternatief voor onsite hardwarereparatie van uw HP product gedurende 3 jaar.


• Een beter rendement op uw HP hardwareinvestering en een gerust gevoel. Hoe langer het gekozen serviceplan loopt, des te betrouwbaarder de support die u van HP kunt verwachten.
• Levering van HP Care Pack services door een netwerk van geaccrediteerde partners of een HP technicus waarborgt de best mogelijke service.
Korte samenvatting HP 3year Next Business DayExchange iPAQ Service:
Deze korte samenvatting van de HP 3year Next Business DayExchange iPAQ Service-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP 3year Next Business DayExchange iPAQ Service, 3 jaar, Next Business Day (NBD)
Lange samenvatting HP 3year Next Business DayExchange iPAQ Service :

HP 3year Next Business DayExchange iPAQ Service. Aantal jaar: 3 jaar, Next Business Day (NBD)

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP 3year Next Business DayExchange iPAQ Service, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Kenmerken
Aantal jaar
3 jaar
Kenmerken
Next Business Day (NBD)
Yes
Compatibiliteit
Systemen waarmee het product samenwerkt.
HP iPAQ
Land Distributor
Nederland 1 distributor(s)
United Kingdom 1 distributor(s)
Australia 1 distributor(s)
X