Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP 1 jaar PW, vlg werkd omruilservice, behalve extern beeldscherm

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
1 jaar PW, vlg werkd omruilservice, behalve extern beeldscherm
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
U4848PE
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0883585648221
Categorie
Extending the warranty & support beyond that offered by the manufacturer/retailer, so that the purchase is covered for a longer period of time.
garantie- en supportuitbreidingen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 166086
Deze statistiek is gebaseerd op de 75404 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73678 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 19 nov 2017 21:16:10
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Get back up and running fast - HP Hardware Support Exchange Service datasheet - US English (0,2MB)
Here, we only show product PDFs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.
Lange productnaam HP 1 jaar PW, vlg werkd omruilservice, behalve extern beeldscherm :
De korte redactionele beschrijving van HP 1 jaar PW, vlg werkd omruilservice, behalve extern beeldscherm

HP 1 jaar PW, vlg werkd omruilservice, behalve extern beeldscherm
Meer>>>

HP 1 jaar PW, vlg werkd omruilservice, behalve extern beeldscherm:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP 1 jaar PW, vlg werkd omruilservice, behalve extern beeldscherm.
Wanneer u zich niet kunt veroorloven om te wachten tot het apparaat omgeruild is, bent u met HP Hardware Advance Exchange op volgende werkdag snel zo snel mogelijk weer aan de slag. U krijgt technische assistentie op afstand om u te helpen uw problemen op te lossen. Vervolgens sturen wij u zo nodig op de volgende werkdag een vervangend apparaat[1] en een portvrij adreslabel om uw defecte apparaat terug te sturen.
Korte samenvatting HP 1 jaar PW, vlg werkd omruilservice, behalve extern beeldscherm:
Deze korte samenvatting van de HP 1 jaar PW, vlg werkd omruilservice, behalve extern beeldscherm-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP 1 jaar PW, vlg werkd omruilservice, behalve extern beeldscherm, 1 jaar, Next Business Day (NBD)
Lange samenvatting HP 1 jaar PW, vlg werkd omruilservice, behalve extern beeldscherm :

HP 1 jaar PW, vlg werkd omruilservice, behalve extern beeldscherm. Aantal jaar: 1 jaar, Next Business Day (NBD)

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP 1 jaar PW, vlg werkd omruilservice, behalve extern beeldscherm, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Ontvang een vervangend apparaat op de volgende werkdag

HP biedt snelle vervanging van defecte apparaten op de volgende dag als het probleem niet op afstand kan worden opgelost. Een praktisch, kostenbesparend alternatief voor onsite hardwarereparatie van uw HP product gedurende 5 jaar. HP externe monitor is niet inbegrepen. Een beter rendement op uw HP hardwareinvestering en een gerust gevoel. Hoe langer het gekozen serviceplan loopt, des te betrouwbaarder de support die u van HP kunt verwachten.

HP betaalt de verzendkosten

HP levert u verpakkingsmateriaal voor het retourneren van uw defecte product en betaalt de verzendkosten.

Kosteneffectieve, betrouwbare oplossing

HP Advanced Exchange hardwareservice op de volgende werkdag is een handig en kostenefficiënt alternatief voor onsite support, het biedt snelle, betrouwbare vervanging van in aanmerking komende producten.

Kenmerken
Aantal jaar
1 jaar
Kenmerken
Next Business Day (NBD)
Yes
Land Distributor
Nederland 2 distributor(s)
United Kingdom 2 distributor(s)
France 1 distributor(s)
Deutschland 2 distributor(s)
Österreich 1 distributor(s)
Italia 2 distributor(s)
Switzerland 1 distributor(s)
España 2 distributor(s)
Magyarország 1 distributor(s)
Belgium 1 distributor(s)
Danmark 1 distributor(s)
Sverige 2 distributor(s)
Norway 2 distributor(s)
Polska 1 distributor(s)
Australia 5 distributor(s)
Suomi 1 distributor(s)