Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP SA309AE Zwart, Cyaan, Magenta, Geel inktcartridge

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
SA309AE
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
SA309AE
Categorie
Inktcartridges voor inkjet printers.
inktcartridges
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 04 okt 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 20927
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 04-10-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 04 okt 2017 06:08:32
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: everklaring: HP producten zijn, bij normaal gebruik volgens de specificaties, gegarandeerd vrij van materiaal- en fabricagefouten tot de op het product aangegeven datum. Degeldt niet voor lege cartridges of cartridges die op enige manier gewijzigd zijn. Raadpleeg voor complete garantiegegevens uw dealer of de HP website: /support/inkjet_warranty. Mogelijk hebt u naast devan de fabrikant nog andere wettelijke rechten of aanspraakmogelijkheden jegens de leverancier.
Lange productnaam HP SA309AE Zwart, Cyaan, Magenta, Geel inktcartridge :
De korte redactionele beschrijving van HP SA309AE Zwart, Cyaan, Magenta, Geel inktcartridge

black, 833pg + tri-colour, 690pg
Meer>>>

HP SA309AE Zwart, Cyaan, Magenta, Geel inktcartridge:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP SA309AE Zwart, Cyaan, Magenta, Geel inktcartridge.
Het HP 45/23 inktcartridge dubbelpak voorziet in uw zwart-wit en kleurenprintbehoefte met een handig dubbelpak. Het biedt snel resultaat met zwarte tekst van laserkwaliteit en schitterende afbeeldingen van fotokwaliteit. Lichtbestendige kleuren en de beste combinatie van snelheid en printkwaliteit in elke printmodus [p1].

Features
Korte samenvatting HP SA309AE Zwart, Cyaan, Magenta, Geel inktcartridge:
Deze korte samenvatting van de HP SA309AE Zwart, Cyaan, Magenta, Geel inktcartridge-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP SA309AE, Zwart, Cyaan, Magenta, Geel, 15 - 35 °C
Lange samenvatting HP SA309AE Zwart, Cyaan, Magenta, Geel inktcartridge :

HP SA309AE. Printkleuren: Zwart, Cyaan, Magenta, Geel

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP SA309AE Zwart, Cyaan, Magenta, Geel inktcartridge, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Kenmerken
Printkleuren *
The colours that can be produced by the printer.
Zwart, Cyaan, Magenta, Geel
Aantal
The number of products there are.
2
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
15 - 35 °C
X