Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP Behuizing voor verwisselbare vaste schijf (frame en carrier)

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Behuizing voor verwisselbare vaste schijf (frame en carrier)
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
RY102AA
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0808736974240
Categorie
A hard disk enclosure is a specialized casing designed to hold and power hard disks while providing a mechanism to allow them to communicate to one or more separate computers.
opslagbehuizingen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 26 feb 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 115832
Deze statistiek is gebaseerd op de 75031 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 26-02-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73314 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 14 nov 2017 17:58:51
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: e: Uw optie bedraagt één jaar (HP optie eperiode) vervanging van onderdelen op alle opties van het merk HP of Compaq (HP opties). Als uw HP optie is geïnstalleerd in een HP hardwareproduct, kan HP de service verlenen gedurende de HP optie eperiode of de resterende periode van het HP hardwareproduct waarin de HP optie is geïnstalleerd, welke periode langer is, maar niet langer dan drie (3) jaar vanaf de datum waarop u de HP optie hebt aangeschaft.
Lange productnaam HP Behuizing voor verwisselbare vaste schijf (frame en carrier) :
De korte redactionele beschrijving van HP Behuizing voor verwisselbare vaste schijf (frame en carrier)

Behuizing voor HP verwisselbare vaste schijf (frame en carrier)
Meer>>>

HP Behuizing voor verwisselbare vaste schijf (frame en carrier):
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP Behuizing voor verwisselbare vaste schijf (frame en carrier).
Verwijder de 3,5-inch SATA vaste schijf met de HP verwisselbare vaste schijfbehuizing. Dit accessoire is ideaal voor videobewaking, klassikale trainingen, het delen van pc's, het archiveren van content, disaster recovery en het beschermen van gevoelige data.
Korte samenvatting HP Behuizing voor verwisselbare vaste schijf (frame en carrier):
Deze korte samenvatting van de HP Behuizing voor verwisselbare vaste schijf (frame en carrier)-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP Behuizing voor verwisselbare vaste schijf (frame en carrier), 3.5", SATA II, HDD enclosure, Zwart
Lange samenvatting HP Behuizing voor verwisselbare vaste schijf (frame en carrier) :

HP Behuizing voor verwisselbare vaste schijf (frame en carrier). Opslag schijfgrootte: 3.5", Ondersteunde opslagstationinterfaces: SATA II. Producttype: HDD enclosure, Kleur van het product: Zwart

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP Behuizing voor verwisselbare vaste schijf (frame en carrier), gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Opslagmedia
Opslag schijfgrootte *
3.5"
Aantal storage drives ondersteund *
1
Opslagmedia
Ondersteunde opslagstationinterfaces *
SATA II
Design
Producttype *
De subcategorie van een product
HDD enclosure
Kleur van het product
Zwart
Land Distributor
Nederland 1 distributor(s)
United Kingdom 4 distributor(s)
France 2 distributor(s)
Deutschland 2 distributor(s)
Österreich 1 distributor(s)
Switzerland 2 distributor(s)
Magyarország 1 distributor(s)
Danmark 2 distributor(s)
Belgium 1 distributor(s)
Australia 3 distributor(s)
España 1 distributor(s)
Italia 1 distributor(s)
Sverige 1 distributor(s)
Suomi 1 distributor(s)
X