Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP 300GB SAS 3Gb/s 10000 rpm Hard Drive interne harde schijf

X
Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
300GB SAS 3Gb/s 10000 rpm Hard Drive
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
RH937AA
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0882780735798
Categorie
Op een harde schijf kan veel informatie opgeslagen worden. Harde schijven zijn zeer snel in verhouding tot andere opslagapparaten en worden daarom het meest gebruikt in computers. Als u een harde schijf gaat kopen zijn er drie dingen waar u op moet letten:\
- De aansluiting, deze bepaalt voor een groot deel de snelheid waarmee data gelezen en geschreven kan worden van de schijf en bovendien of de schijf compatibel is met uw overige apparatuur.\
- De rotatiesnelheid, dit is de andere bepalende factor voor de snelheid van uw schijf, vooral ook voor de snelheid waarmee bestanden gevonden kunnen worden.\
- En als laatste natuurlijk de hoeveelheid opslagruimte, dus hoeveel gegevens er nu daadwerkelijk op uw schijf passen.
interne harde schijven
Datasheetkwaliteit: aangemaakt door HP
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 29 sep 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 30784
Deze statistiek is gebaseerd op de 75031 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 29-09-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73314 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 09 jun 2017 04:47:32
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: Garantie: Standaard één jaar hardwaregarantie. Garantie- en supportopties variëren per product, land en lokale wettelijke vereisten.
Lange productnaam HP 300GB SAS 3Gb/s 10000 rpm Hard Drive interne harde schijf :
De korte redactionele beschrijving van HP 300GB SAS 3Gb/s 10000 rpm Hard Drive interne harde schijf

Gewoon-papier kleurenfax om razendsnel te faxen en te kopiëren met de betrouwbaarheid van HP inkjettechnologie en een geïntegreerde telefoon. Geavanceerde functies zoals een documentinvoer voor 20 vel en een geheugen voor 300 pagina's[p1].
Meer>>>

HP 300GB SAS 3Gb/s 10000 rpm Hard Drive interne harde schijf:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP 300GB SAS 3Gb/s 10000 rpm Hard Drive interne harde schijf.
Gewoon-papier kleurenfax om razendsnel te faxen met de betrouwbaarheid van HP inkjettechnologie. Zenden en ontvangen vanaf 3 seconden per pagina[p1] met een 33,6-Kbps modem. Kopieën van hoge kwaliteit maken met 20 ppm in zwart en 14 ppm in kleur. Documentinvoer voor 20 vel om meerbladige documenten automatisch te verzenden of te kopiëren. Professionele kenmerken zoals een geheugen voor 300 pagina's[p1], 200 snelkiesnummers, beheerrapporten en een handige geïntegreerde telefoon.
Korte samenvatting HP 300GB SAS 3Gb/s 10000 rpm Hard Drive interne harde schijf:
Deze korte samenvatting van de HP 300GB SAS 3Gb/s 10000 rpm Hard Drive interne harde schijf-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP 300GB SAS 3Gb/s 10000 rpm Hard Drive
Lange samenvatting HP 300GB SAS 3Gb/s 10000 rpm Hard Drive interne harde schijf :

HP 300GB SAS 3Gb/s 10000 rpm Hard Drive

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP 300GB SAS 3Gb/s 10000 rpm Hard Drive interne harde schijf, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Land Distributor
United Kingdom 1 distributor(s)
Danmark 1 distributor(s)
X