Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP Compaq dc5700 PD 925 2x512M/80G DVD+/-RW WXP Pro Small Form Factor PC

X
Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Compaq dc5700 PD 925 2x512M/80G DVD+/-RW WXP Pro Small Form Factor PC
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
RG887ET#ABH
Categorie
PC\'s ofwel Personal Computers zijn computers voor persoonlijk gebruik. Ze bestaan altijd uit de volgende onderdelen:\
- Een processor (CPU), dit onderdeel doet het rekenwerk en bepaalt voor een groot gedeelte de prestaties van uw computer.\
- Werkgeheugen (RAM), dit is zeer snel geheugen waarin tijdelijk gegevens worden opgeslagen die door de processor bewerkt worden.\
- Moederbord, dit verbindt alle onderdelen van uw computer met elkaar, vaak zijn hier ook nog een geluidkaart, die maakt dat uw computer geluid kan afspelen, een netwerkkaart, die het mogelijk maakt uw computer op een netwerk aan te sluiten en nog andere onderdelen in geïntegreerd.\
- Videokaart, dit onderdeel maakt het beeld van uw computer en is dan ook bepalend voor de grafische prestaties van uw computer. Op micro-atx moederborden is de videokaart vaak geïntegreerd. Geïntegreerde videokaarten zijn meestal niet erg geschikt om spellen mee te spelen, maar voor bijvoorbeeld het kijken van een film zijn ze prima geschikt.\
- Harde schijf,
PC's/werkstations show
Datasheetkwaliteit: aangemaakt door HP
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 28 okt 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 15509
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 28-10-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 04 okt 2017 01:37:00
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Thin is in: Conroe ISD prepares for web-based future with HP Thin Clients (0,1MB)
Here, we only show product PDFs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.
Garantie: Standaard garantieverklaring: Eén jaar on-site garantie (1-1-1) met on-site respons op volgende werkdag. Voorwaarden variëren per land. Bepaalde beperkingen en uitsluitingen zijn van toepassing.
Lange productnaam HP Compaq dc5700 PD 925 2x512M/80G DVD+/-RW WXP Pro Small Form Factor PC :
De korte redactionele beschrijving van HP Compaq dc5700 PD 925 2x512M/80G DVD+/-RW WXP Pro Small Form Factor PC

Een nieuwe behuizing met optimale thermische en akoestische eigenschappen maximaliseert de prestaties, minimaliseert het aantal onderbrekingen, vergemakkelijkt het onderhoud en past uitstekend in omgevingen met weinig ruimte.
Meer>>>

HP Compaq dc5700 PD 925 2x512M/80G DVD+/-RW WXP Pro Small Form Factor PC:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP Compaq dc5700 PD 925 2x512M/80G DVD+/-RW WXP Pro Small Form Factor PC.
De HP Compaq dc5700 Business pc voorziet in de behoeften van traditionele bedrijven en vormt de hoeksteen voor grote én kleine organisaties in elke sector. Met beproefde technologie, productiviteitstools en mainstream beveiliging vormt deze pc de basis van uw onderneming, niet een middelpunt dat voortdurend aandacht vraagt.
Korte samenvatting HP Compaq dc5700 PD 925 2x512M/80G DVD+/-RW WXP Pro Small Form Factor PC:
Deze korte samenvatting van de HP Compaq dc5700 PD 925 2x512M/80G DVD+/-RW WXP Pro Small Form Factor PC-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP Compaq dc5700 PD 925 2x512M/80G DVD+/-RW WXP Pro Small Form Factor PC
Lange samenvatting HP Compaq dc5700 PD 925 2x512M/80G DVD+/-RW WXP Pro Small Form Factor PC :

HP Compaq dc5700 PD 925 2x512M/80G DVD+/-RW WXP Pro Small Form Factor PC

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP Compaq dc5700 PD 925 2x512M/80G DVD+/-RW WXP Pro Small Form Factor PC, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Source Testseek-samenvatting Average rating
Reviews
Updated:
2013-09-12
Testseek heeft 1 proffesionele recensie voor HP Compaq dc5700 PD 925 2x512M/80G DVD+/-RW WXP Pro Small Form Factor PC gevonden maar er is geen score hieraan gegeven. Klik hieronder om naar testseek te gaan en voor alle productbeoordelingen, -testen en -conclusies.
0%
X