Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP Translucent PVC Display 30.5m matwitte film

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Translucent PVC Display
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
Q8831AE
Categorie
Film that can be printed on by laser printers and photocopies and then used for presentations and for signs.
matwitte films
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 31 dec 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 53925
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 31-12-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 21 jul 2017 19:39:07
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
HP Translucent PVC Display Film 295 gr/m² (0,3MB)
Here, we only show product PDFs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.
Garantie: Garantie: Hewlett-Packard grootformaat printermedia voldoen aan de door HP gepubliceerde specificaties, zijn gegarandeerd vrij van materiaal- en fabricagefouten en lopen niet vast in de printer, mits correct gebruikt.
Standaard garantieverklaring: HP grootformaat printermedia zijn gegarandeerd vrij van materiaal- en fabricagefouten en lopen niet vast in de printer, mits correct gebruikt. Gebruikers die desondanks niet tevreden zijn over HP grootformaat printermedia kunnen contact opnemen met hun HP reseller.
Lange productnaam HP Translucent PVC Display 30.5m matwitte film :
De korte redactionele beschrijving van HP Translucent PVC Display 30.5m matwitte film

HP Translucent PVC Display Film, 295 gr/m², 1524 mm x 30,5 m
Meer>>>

HP Translucent PVC Display 30.5m matwitte film:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP Translucent PVC Display 30.5m matwitte film.
HP Translucent PVC Display Film is een doorzichtige, matglanzende PVC-film die ideaal is voor grafisch displaymateriaal met of zonder achterverlichting. Ideaal voor voor binnen- en buitentoepassingen – biedt uitzonderlijk briljante kleuren en een uitstekende definitie.

Barst-, scheur- en waterbestendig materiaal dat binnen en buiten optimaal presteert[1].



Uitzonderlijk briljante kleuren en een hoge definitie. HP Translucent PVC Display Film heeft een polymeercoating die zorgt voor extra helderheid en een hoog contrast, met helderder wit en dieper zwart.



Deze veelzijdige media zijn ideaal voor tal van binnen- en buitendisplays, met of zonder achterverlichting.
Korte samenvatting HP Translucent PVC Display 30.5m matwitte film:
Deze korte samenvatting van de HP Translucent PVC Display 30.5m matwitte film-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP Translucent PVC Display
Lange samenvatting HP Translucent PVC Display 30.5m matwitte film :

HP Translucent PVC Display

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP Translucent PVC Display 30.5m matwitte film, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Technische details
Lengte *
The measurement or extent of something from end to end; the greater of two or the greatest of three dimensions of an object.
30,5 m
Media gewicht *
The weight of the media used with this product.
295 g/m²
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
14,8 kg
Technische details
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
35 - 65 procent
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
10 - 30 °C
Afmetingen verpakking (BxDxH)
Afmetingen van het verpakte produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
1584 x 160 x 150 mm
Land Distributor
España 1 distributor(s)
X