Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP Q8782AE grootformaatmedia

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
HP
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Q8782AE
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
Q8782AE
Categorie
Large format media include billboard posters and large outdoor screens.
grootformaatmedia
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door HP: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 31 dec 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 62924
Deze statistiek is gebaseerd op de 75404 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 31-12-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73678 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 22 jul 2017 13:13:49
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: Garantieverklaring: HP grootformaat printermedia zijn gegarandeerd vrij van materiaal- en fabricagefouten en lopen niet vast in de printer, mits correct gebruikt. Gebruikers die desondanks niet tevreden zijn over HP grootformaat printermedia kunnen contact opnemen met hun HP reseller.
Lange productnaam HP Q8782AE grootformaatmedia :
De korte redactionele beschrijving van HP Q8782AE grootformaatmedia

Q8782AE - 1372mm x 61m, 130g/m2
Meer>>>

HP Q8782AE grootformaatmedia:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor HP Q8782AE grootformaatmedia.
HP Billboard papier met blauwe rug, satijnglans is zeer ondoorschijnend, heeft een zachte satijnglans en is speciaal ontwikkeld voor billboards, posters en buitenvitrines. Het is duurzaam, waterbestendig en krasvast en produceert briljante, natuurlijke kleuren[p1]. De media hoeven niet te worden gelamineerd, presteren uitstekend in alle stadia van printen en afwerking en zijn betrouwbaar en efficiënt te monteren. Ze zijn gemakkelijk met de hand of met een machine te vouwen, zonder risico op krassen of breken.

Features
Korte samenvatting HP Q8782AE grootformaatmedia:
Deze korte samenvatting van de HP Q8782AE grootformaatmedia-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
HP Q8782AE, 61 m, 15 - 35 °C, 10 - 30 °C, 35 - 65 procent, 35 - 65 procent, 1392 x 154 x 154 mm
Lange samenvatting HP Q8782AE grootformaatmedia :

HP Q8782AE. Maximum rollengte: 61 m. Afmetingen (BxDxH): 1392 x 154 x 154 mm, Gewicht: 11 kg, Gewicht verpakking: 13 kg

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van HP Q8782AE grootformaatmedia, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Kenmerken
Maximum rollengte
61 m
Gewicht printermedia
130 g/m²
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
15 - 35 °C
Temperatuur bij opslag
10 - 30 °C
Eisen aan de omgeving
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
35 - 65 procent
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
35 - 65 procent
Gewicht en omvang
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
1392 x 154 x 154 mm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
11 kg
Gewicht verpakking
Gewicht van het verpakte product in gram.
13 kg
X